Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:![]()
![]()
![]()
Wczoraj wieczorem Siśka śpiącego zabrałam do łóżka a on zamiast uciekać tylko się we mnie wtulił, mój kochany mały facecik![]()
![]()
bozena640 pisze:![]()
![]()
![]()
Nawet ostatnio ma dobre dni, chodzi przymila się Siśkowi ale on ostrożny woli pannie z drogi schodzić
bozena640 pisze:Ciociu ja jestem najpiękniejsza z całej Gromadki
ula-misia pisze:Witaj ciociu Bożenko z fotogenicznymi koteczkami![]()
![]()
Danusia pisze:bozena640 pisze:![]()
![]()
![]()
Nawet ostatnio ma dobre dni, chodzi przymila się Siśkowi ale on ostrożny woli pannie z drogi schodzić
No przecie buraski to najgrzeczniejsze koty na świecie.Widocznie Gabrynia jeszcze o tym i nie wie,ale pewnie szybko to nadrobi
![]()
![]()
![]()
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:![]()
![]()
![]()
No przecie buraski to najgrzeczniejsze koty na świecie.Widocznie Gabrynia jeszcze o tym i nie wie,ale pewnie szybko to nadrobi
![]()
![]()
![]()
Nadrabia już prawie 3 lata i nic
Danusia pisze:bozena640 pisze:Ciociu ja jestem najpiękniejsza z całej Gromadki
No nie wiem![]()
Chyba jednak Gabrynia najpiękniejsza
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trzeba jej jeszcze drugie tyle dać
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trzeba jej jeszcze drugie tyle dać
Daje jej tyle czsau ile będzie chciała, chociaż czasami serce mi pęka jak widzę zakrwawionego Siśka
Użytkownicy przeglądający ten dział: mika189 i 266 gości