Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zwierzak08 pisze:Cześć Wam![]()
Tu Kita, się chciałam zameldować na Waszym wątku. Asia powiedziała, że mi poczyta o Was jak będzie miała chwilkę i będę więcej o Was wiedziała, bo ja ciekawska jestem
Haker1 pisze:Jest tylko mały problem, panowie zaklajstrowali jedna dziurę od zabezpieczenia balkonu - tam był ruchomy wkręt, będzie problem bo ta dziura to była tak solidna do niej był przymocowany jeden koniec metalowej liny żeglarskiej z takim specjalnym zakończeniem do jej naciągnięcia. Duży jak to zobaczył to podobno coś nieładnego powiedział., tam nie było haczyka tylko był sama osłona od tego trzpienia który jest zamontowany na linie. Duży parę razy mówił, że na tym balkonie każdy otwór ma pozostać na swoim miejscu bo jest bardzo potrzebny.
Haker
Haker1 pisze:MaryLux pisze:Nie daj się, Haksiu! Psotusiowi w kwietniu czyścili ząbki, to w czerwcu pobiegł za TM. A 5 lat temu w maju czyścili ząbki Pigułce i też potem zaraz za TM pobiegła
Inka
To mnie nastraszyłaś, aj mam dopiero 5 lat
Haker
MalgWroclaw pisze:Remontowi są znowu![]()
Malują pomalowane poręcze.
Fasolka
Nie wiem, o którym roku mówili, mówiąc o 15 października.
kokocha pisze:A u mnie nie ma remontów. Raz Duzi malowali nasze mieszkanko w jeden weekend i ja byłem cały od farby![]()
miałem zielony ogon i mogłem sobie skakać po meblach bezkarnie. Mnie się podobał taki remont
Władzio
MaryLux pisze:kokocha pisze:A u mnie nie ma remontów. Raz Duzi malowali nasze mieszkanko w jeden weekend i ja byłem cały od farby![]()
miałem zielony ogon i mogłem sobie skakać po meblach bezkarnie. Mnie się podobał taki remont
Władzio
A masz zdjęcie zielonego ogona?
Inka
kokocha pisze:MaryLux pisze:kokocha pisze:A u mnie nie ma remontów. Raz Duzi malowali nasze mieszkanko w jeden weekend i ja byłem cały od farby![]()
Władzio
A masz zdjęcie zielonego ogona?
Inka
Nie mam, bo podczas remontu wszystko było pod folią malarską, co też było fajne
Władzio
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, zuza i 1014 gości