dalia pisze:Blusik pisze:I nareszcie się naje
i wybiega

Mam nadzieje ,ze nie wybiega sie po zabers i jej nie zje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:Blusik pisze:I nareszcie się naje
i wybiega
anulka111 pisze:zabers nadaj jak zareagowala na Ciebie Wiewiorka?
Blusik pisze:Ciebie nie było, a my wiemy, że biedna Wiewiórka głodowała. Dalia na remont oszczędzała!
Blusik pisze:Ciebie nie było, a my wiemy, że biedna Wiewiórka głodowała. Dalia na remont oszczędzała!
dalia pisze:Blusik pisze:Ciebie nie było, a my wiemy, że biedna Wiewiórka głodowała. Dalia na remont oszczędzała!
lizus![]()
wszystko musi wygadać
dalia pisze:Blusik pisze:Ciebie nie było, a my wiemy, że biedna Wiewiórka głodowała. Dalia na remont oszczędzała!
lizus![]()
wszystko musi wygadać
zabers pisze:dalia pisze:Blusik pisze:Ciebie nie było, a my wiemy, że biedna Wiewiórka głodowała. Dalia na remont oszczędzała!
lizus![]()
wszystko musi wygadać
Nie wydziwiaj - dzień bez podlizywania jest dniem straconym.![]()
anulka - Ty zdjęciowa szantażystko!![]()
wyszedłem zajętyK
anulka111 pisze:dalia pisze:Blusik pisze:Ciebie nie było, a my wiemy, że biedna Wiewiórka głodowała. Dalia na remont oszczędzała!
lizus![]()
wszystko musi wygadać![]()
Pamietajcie ,ze wszystko ,co napiszecie na miau moze byc uzyte przeciwko Wam-wyszukiwarka postow czuwa
Blusik ,jak nie wkleisz zdjec aktualnych kociakow do mego watku,to obiecuje ,ze dam Ci ignora
dalia pisze:anulka111 pisze:dalia pisze:anulka111 pisze:dalia pisze:Zabers wróciła![]()
dochodzi do siebie pijąc moja kawę więc droga będzie długa i wyboista![]()
Saszka zatem wróci na swoje tymczasowe
Co Ty do tej kawy dorzucasz gratis ,ze taka polska droga Wam sie robi![]()
![]()
Jak Wiewiorka-powitala zabers?
przyjedź to Tobie też dorzucę![]()
Wiewióra zaaresztowana
Pamietaj ,ze planuje przyczolgac sie na światowke do Poznania
to się spotkamy![]()
wygłaszczesz Stokrocię
zabers pisze:anulka111 pisze:zabers nadaj jak zareagowala na Ciebie Wiewiorka?
Zupełnie normalnie. Na początku najważniejsze dla niej było, żeby już wyjść z transportera i powariować. Rzuciła nam zdawkowe "Cześć . I jak było? Fajnie? No to w porządku. To idę świrować". W nocy to nawet nie wiem - spałam jak kamień.
anulka111 pisze:dalia pisze:Blusik pisze:Ciebie nie było, a my wiemy, że biedna Wiewiórka głodowała. Dalia na remont oszczędzała!
lizus![]()
wszystko musi wygadać![]()
Pamietajcie ,ze wszystko ,co napiszecie na miau moze byc uzyte przeciwko Wam-wyszukiwarka postow czuwa
Blusik ,jak nie wkleisz zdjec aktualnych kociakow do mego watku,to obiecuje ,ze dam Ci ignora
zabers pisze:Podczas naszych wakacji Glucurek zapadł na gardło. Pasożyt poszedł z nim do weta, ale okazało się, że nie wszystko jest jeszcze w porządku - wczoraj Glucurek powitał nas kaszlem. No i pojechaliśmy dziś naszym Pojazdem Kosmicznym do lekarza. Znowu mamy piguły, a w poniedziałek kontrola. Nie powiem, żebym szalała z radości. Szczęśliwie Glucur nie ma innych objawów, ale i tak mi go strasznie żal. Biedny grubasek.
Kuleczka, jak zawsze, żyje w swoim wymiarze - niby wszystko widzi i kontroluje, ale jednocześnie błądzi gdzieś tam sobie myślami swymi kocimi.
Zmrol osiadł na dobre - łazi wszędzie, rozwala się demonstracyjnie na środku dywanu, ładnie je mięsko i (co mnie najbardziej cieszy) sam sobie podchodzi do michy z chrupkami i podskubuje. Znaczy będą z niego koty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 418 gości