Słuchajcie
pięknie dziękujemy za życzenia świąteczne - to zawsze człowiekowi się miło na sercu robi. Uświadomiłam sobie to właśnie, kiedy dzisiaj rano przyszła od szwagierki paczka z drobnymi upominkami, życzeniami, a my... znowu zawaliliśmy

Co roku sobie powtarzam, że w przyszłym to już na pewno wyślę kartki, takie tradycyjne, ręcznie pisane i w ogóle wcześniej upatrzę prezenty, żeby potem nie były przypadkowe...
Ale czas jakoś tak gna do przodu, ani się obejrzeliśmy znów święta i koniec roku.
No i właśnie Tżet robił wczoraj z tej okazji porządki "w swoich rzeczach", m.in. postanowił usprawnić system jakichś łączy internetowych między pokojami (nie pytajcie, nie znam się), w każdym bądź razie, żeby w drugim pokoju też był Internet, no i (dobrze, że nie czyta) tak usprawnił, ze w ogóle ni ma Internetu, bo przeciął mu się jakiś nie ten kabel

. Wiec piszę z pracy i bardzo chcę Was wszystkich do nas zaglądających pozdrowić i życzyć równie spokoju ducha, zdrowia i wszelkiej pomyślności na te świeta. Bo na Nowy Rok to pewnie sobie jeszcze poskładamy.
I mam taki news z domu (dzwoniłam):
wszystkie nasze kotecki są po kolei kąpane (mamy taki specjalny szampon, jeszcze od kiche_wilczyca z wystawy

), kiedy dzwoniłam do domu, właśnie się "prała" Niania, która szczęśliwie dożyła drugiego już u na Bożego Narodzenia

.
A Kiri
ma dzisiaj swój Wielki Dzień - przyjeżdża po nią domek
Dziewczynka wydobrzała, ale dalej jest bardzo nerwowa, jeśli chodzi o jedzenie. W ogóle, to jednak jest prawda, że co kot to charakter. Nie umiem powiedzieć na czym polega "inność" Kiri, ale jest jakaś inna , z charakteru. Taka czasem bardzo dorosła się wydaje, zwłaszcza jak spojrzy, ma coś takiego w spojrzeniu. Zupełnie inna niż np. Thaja.
Pozdrawiamy wszystkich zaglądających do nas

, "starych" znajomych

, pozdrawiamy Michalinę od syjamki (której nie odpisałam, a której bardzo dziękujemy za fotki) dziękujemy za życzenia. Ale tak tylko na wszelki wypadek, bo może będziemy mieli ten Internet (ma przyjechać ekipa), to dziewczyny jakieś fajne życzenia przygotują