vega013 pisze:Kociara82 pisze:Z reszta tak naprawde nie wazna jest uroda, wazne, zeby kochac kotki caaaaaaaaaalym sercem, wtedy wszystkie pieknieja, rozkwitaja niczym kwiaty
Ciociu, jak pięknie to napisałaś![]()
![]()
![]()
Oliwka zachwycona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Kociara82 pisze:Z reszta tak naprawde nie wazna jest uroda, wazne, zeby kochac kotki caaaaaaaaaalym sercem, wtedy wszystkie pieknieja, rozkwitaja niczym kwiaty
Ciociu, jak pięknie to napisałaś![]()
![]()
![]()
Oliwka zachwycona
MaryLux pisze:Oliwuniu, ja może mam ociupineczkę, tyci-tyci zdolności, ale ładna to wcale nie jestem, moje lustro tak mówi... A Ty jesteś przemiaupiękna i masz złote serduszko.
Inka
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Oliwuniu, ja może mam ociupineczkę, tyci-tyci zdolności, ale ładna to wcale nie jestem, moje lustro tak mówi... A Ty jesteś przemiaupiękna i masz złote serduszko.
Inka
co to za lustro?!ono klamie!! Pewnie zazdrosci Ci takiej urody, dlatego takie oszczerstwa rzuca
vega013 pisze:Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Oliwuniu, ja może mam ociupineczkę, tyci-tyci zdolności, ale ładna to wcale nie jestem, moje lustro tak mówi... A Ty jesteś przemiaupiękna i masz złote serduszko.
Inka
co to za lustro?!ono klamie!! Pewnie zazdrosci Ci takiej urody, dlatego takie oszczerstwa rzuca
Ciociu, to jakieś wyjątkowo wredne lustro musi być!!! Ineczka jest prześliczna![]()
Oliwka, która zawsze ma rację
MaryLux pisze:vega013 pisze:Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Oliwuniu, ja może mam ociupineczkę, tyci-tyci zdolności, ale ładna to wcale nie jestem, moje lustro tak mówi... A Ty jesteś przemiaupiękna i masz złote serduszko.
Inka
Ciociu, to jakieś wyjątkowo wredne lustro musi być!!! Ineczka jest prześliczna![]()
Oliwuniu, to Ty jesteś najprzemiaupiękniejsza i masz najzłotsze serduszko na świecie
InkaMądralinka
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Oliwuniu, ja może mam ociupineczkę, tyci-tyci zdolności, ale ładna to wcale nie jestem, moje lustro tak mówi... A Ty jesteś przemiaupiękna i masz złote serduszko.
Inka
Oliwuniu, to Ty jesteś najprzemiaupiękniejsza i masz najzłotsze serduszko na świecie
InkaMądralinka
Ineczko, jesteś kochanaJejku... naprawdę tak myślisz?
Mam prośbę do Ciebie, a raczej do Twojej Dużej. Czy mogłaby zagłosować na Balbinkę i Ptysia? To są małe szkraby, które jeszcze nie mają tego, co w naszym kocim życiu najważniejsze, czyli własnego kochającego domku. Może zwycięstwo w konkursie im pomoże?
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Oliwuniu, ja może mam ociupineczkę, tyci-tyci zdolności, ale ładna to wcale nie jestem, moje lustro tak mówi... A Ty jesteś przemiaupiękna i masz złote serduszko.
Inka
InkaMądralinka
Ineczko, jesteś kochanaJejku... naprawdę tak myślisz?
Mam prośbę do Ciebie, a raczej do Twojej Dużej. Czy mogłaby zagłosować na Balbinkę i Ptysia? To są małe szkraby, które jeszcze nie mają tego, co w naszym kocim życiu najważniejsze, czyli własnego kochającego domku. Może zwycięstwo w konkursie im pomoże?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 452 gości