Monika53 pisze:, zabieram i wyrzucam chrabaszcza wszak to pozyteczne stworzenie !!!!!![]()
![]()
pożyteczne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika53 pisze:, zabieram i wyrzucam chrabaszcza wszak to pozyteczne stworzenie !!!!!![]()
![]()
Monia, nie wyrzucaj, zbieraj do słoiczka z dziurkami w pokrywce a ja będę od Ciebie odbierać dla mojej głodnej ROŚLINKI!!!Monika53 pisze: zabieram i wyrzucam chrabaszcza wszak to pozyteczne stworzenie !!!!!
najmysia pisze:Monia, nie wyrzucaj, zbieraj do słoiczka z dziurkami w pokrywce a ja będę od Ciebie odbierać dla mojej głodnej ROŚLINKI!!!Monika53 pisze: zabieram i wyrzucam chrabaszcza wszak to pozyteczne stworzenie !!!!!
i zażądać okupu...Satyr77 pisze:bo mogą próbować Natka ukraść
pokroję jejMonika53 pisze: czy Twoja roslinka da radę ?????
najmysia pisze:Monia, nie wyrzucaj, zbieraj do słoiczka z dziurkami w pokrywce a ja będę od Ciebie odbierać dla mojej głodnej ROŚLINKI!!
ja myślę że jakby się dobrze nażarła to by po prostu się przestała zamykać.izka53 pisze:u mnie by nie nadązyła, same by w paszcze wpadały
jeszcze nie wiem, mam ją od niedawna, ale zimą podobno trzeba zmienić jej podłoże na jakieś specjalne i podlewać, tak mi powiezdiał facet w palmiarni od którego kupowałam . Jak przyjdzie czas i robale się skończą, to poszukam w necie jak o nią dbać, na pewno coś znajdę.izka53 pisze:A co jej dajesz zimą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 214 gości