widać,że troszkę przytyła
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edytka1984 pisze:Juleczko![]()
![]()
słodko wyglądasz i chyba przytyłaś?
ewar pisze:Moje koty dostają wieczorem jeść tak o.20-ej.Wystarczy, że o tej porze wchodzę do kuchni, a Czaruś i Julcia są na kuchennym stolew oczekiwaniu na posiłek.Miski są na podłodze, nie wiem, skąd ten stół.Chwilę to trwa, bo muszę zagotować wodę, aby sparzyć mięso, albo wyjąć saszetki, miski..itd.W tym czasie Czaruś ma okazję do przytulenia Julci, wylizania jej po główce.Ona tego nie znosi, Czaruś wyraźnie nie jest w jej typie, ale godzi się na te karesy i nie ucieka , bo przecież za chwilę JEDZENIE !!! Julcia jest jak jamochłon, zje wszystko i w każdej ilości.Ale już widać, że to wreszcie normalny kot.
ewar pisze:Moja siostra nie widziała moich kotów przez około trzy tygodnie.Dzisiaj mnie odwiedziła i stwierdziła, że Julcia jest nie ta sama.![]()
![]()
Ja ją widzę codziennie, nie zauważam więc tak bardzo zmian.Zdaniem siostry to już normalny kot, nie wychodzony, oczka piękne.Poza tym akurat w czasie wizyty siostry, Julcia szalała z Marusią, goniły się po pokoju i widać było,że kotka jest w znakomitej kondycji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości