Długowłosy, rudy Czaruś.Mela, Gucia i Bohun.Czaruś chory..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 14, 2011 8:55 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

ewar pisze:Dziękuję :1luvu: Mam cudowne koty.Zdjęcia pokazują tylko, jak wyglądają, ale są naprawdę kochane.Czaruś jest wręcz namolny, takie słodkie kocie dziecko i chyba nigdy nie będzie dorosłym, dostojnym kocurem.Futerko ma mięciutkie, to taki pluszaczek.

Chciałabym mieć wiecznie kocie dziecko :kotek: :1luvu: :1luvu: Uwielbiam szaleństwa małych i młodych kotów,choćby zdemolowały wszystko co mi zostało :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto cze 14, 2011 9:06 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Czaruś nie demoluje mieszkania, ale lubi się bawić.Wszystko go cieszy, no może nie obcinanie pazurków :wink: , ale bez przesady, da się to zrobić.Natomiast szczotka działa jak narkotyk! On kocha być dotykany, głaskany.Zawsze zauważy,że głaszczę innego kota i natychmiast przychodzi, łasi się i postawia grzbiet, albo brzuszek.Słodki jest, kiedy wygina się w kabłąk i przekręca główkę.No w końcu to CZARUŚ, prawda?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto cze 14, 2011 9:19 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

ewar pisze:Czaruś nie demoluje mieszkania, ale lubi się bawić.Wszystko go cieszy, no może nie obcinanie pazurków :wink: , ale bez przesady, da się to zrobić.Natomiast szczotka działa jak narkotyk! On kocha być dotykany, głaskany.Zawsze zauważy,że głaszczę innego kota i natychmiast przychodzi, łasi się i postawia grzbiet, albo brzuszek.Słodki jest, kiedy wygina się w kabłąk i przekręca główkę.No w końcu to CZARUŚ, prawda?

Nie da się ukryć że prawdziwy CZARUŚ :D
Obrazek ,

vailet

Post » Śro cze 15, 2011 11:36 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Zrobiłam kilka zdjęć Czarusiowi, kiedy leży na moim brzuchu.To dość trudne, ale chciałam pokazać, jaki z niego miziaczek.Bardzo podobały mu się troczki od moich spodni
Obrazek- tu na balkonie
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ewar

Post » Śro cze 15, 2011 13:14 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

ewar pisze:Zrobiłam kilka zdjęć Czarusiowi, kiedy leży na moim brzuchu.To dość trudne, ale chciałam pokazać, jaki z niego miziaczek.Bardzo podobały mu się troczki od moich spodni
Obrazek- tu na balkonie
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jestem jak zawsze zauroczona :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Śro cze 15, 2011 17:37 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Ja tak samo :kotek: Przystojniacha :ok: ewar nie zacina się Zapodaj Net jak tyle zdjęć wrzuciłaś?Mi po 3 nie chce.Czasem 4 da radę.Szybkość netu jest 10 mb,ale laptop to już zwłoki i wlecze się okropnie.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro cze 15, 2011 20:33 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

vailet pisze:Ja tak samo :kotek: Przystojniacha :ok: ewar nie zacina się Zapodaj Net jak tyle zdjęć wrzuciłaś?Mi po 3 nie chce.Czasem 4 da radę.Szybkość netu jest 10 mb,ale laptop to już zwłoki i wlecze się okropnie.

Nie, nie zacina mi się.Wrzucam czasem kilkadziesiąt zdjęć, po pięć na raz i jest w porządku.
A Czaruś jest przeuroczym kotkiem.

ewar

Post » Śro cze 15, 2011 23:25 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

ewar pisze:
vailet pisze:Ja tak samo :kotek: Przystojniacha :ok: ewar nie zacina się Zapodaj Net jak tyle zdjęć wrzuciłaś?Mi po 3 nie chce.Czasem 4 da radę.Szybkość netu jest 10 mb,ale laptop to już zwłoki i wlecze się okropnie.

Nie, nie zacina mi się.Wrzucam czasem kilkadziesiąt zdjęć, po pięć na raz i jest w porządku.
A Czaruś jest przeuroczym kotkiem.

To prawda,małe,nie to duże cudo :D To musi być wina laptopa :roll: Może przez to że ogromny rozmiar zdjęć w HD?Jakim aparatem robisz zdjęcia?
Obrazek ,

vailet

Post » Czw cze 16, 2011 7:25 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Olympus FE-310.Zwykła cyfrówka.
Nie wiem, co moje koty robiły w nocy, ale mam pobojowisko w domu.One prowadzą nocny tryb życia.Może powinnam się przestawić? :wink:

ewar

Post » Czw cze 16, 2011 8:48 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

ewar pisze:Olympus FE-310.Zwykła cyfrówka.
Nie wiem, co moje koty robiły w nocy, ale mam pobojowisko w domu.One prowadzą nocny tryb życia.Może powinnam się przestawić? :wink:

Może dlatego bo mniejsze rozmiary robi to tyle nie potrzebuje czasu.Kupiłam aparat w zeszłym roku,dobry Samsunga dla uwiecznienia Aishy :cry: :cry: Jej kolor był taki maskujący i w każdym świetle innaczej jej kolor wyglądał.Wogóle to wtedy odkładałam na laptop i kot do uwieczniania był ważniejszy :1luvu: także od czasu Bejbi nic nigdy nie mogę odłożyć bo nie ma z czego :( ciągle brakuje.Ja słyszę jak kot coś robi bo mam 1 pokój.Przestawić się?To by było trudne bo z ludźmi wszystko w dzień się załatwia.Choć ja np.ostatnio budzę się kilka razy w nocy i wtedy kot sie budzi,a jak się rozbudzi to już klops zazwyczaj.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw cze 16, 2011 9:32 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Aparat kupiłyśmy do spółki z siostrą, miał być prosty w obsłudze i nie koszmarnie drogi.Ma już kilka lat, teraz są zdecydowanie lepsze, ale taki musi wystarczyć.Czaruś i tak jest piękny, nawet na zdjęciach mojego autorstwa.

ewar

Post » Czw cze 16, 2011 9:40 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

ewar pisze:Aparat kupiłyśmy do spółki z siostrą, miał być prosty w obsłudze i nie koszmarnie drogi.Ma już kilka lat, teraz są zdecydowanie lepsze, ale taki musi wystarczyć.Czaruś i tak jest piękny, nawet na zdjęciach mojego autorstwa.

Bardzo ładnie zdjęcia wychodzą,jak drogim aparatem :kotek: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt cze 17, 2011 21:06 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Czaruś jest przepiękny!!! Marmurkowy rudzielec..., półdługowłosy... - MARZENIE...!!!

Kto ma rudzielca w domu to wie, co to znaczy ;)... Ja aż kupiłam nowe - czarne meble do pokoju - bo nasz rudy Urwis jest bardzo rudy :D.

Trzymam kciuki aby się udało znaleźć wspólny domek Marusi (najinteligentniejszej kotce) i najpiękniejszemu kotu :D... Szkoda, że nie mogą mieć dzieci, bo może małe odziedziczyłyby urodę po ojcu i intelekt po mamusi :D :P....

:ok: :ok: :ok:

wątek obsikany to w weekend zrobię baner... :).
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt cze 17, 2011 21:14 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Dzięki bardzo :1luvu:

ewar

Post » Sob cze 18, 2011 10:56 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Czaruś lubi łazić po barierce balkonu.
Obrazek Obrazek

ewar

[poprzednia][następna]