Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go... ['] do zobaczenia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 29, 2012 6:52 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

ojej, ale niusy :ryk: :ryk:
oby się udało :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto maja 29, 2012 7:16 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Aaaaaaaaa, trzymam kciuki, żeby się udało :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto maja 29, 2012 10:11 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Paulina0409 pisze:Witaj Miś!
Mam na imię Sasetka i jestem hakerem :lol: No niezupełnie! Jestem śliczną burą koteczką, która zna wiele chwytów na klawiaturę i przypadkiem hasełko na miau swojej Dużej :oops: . Miś, ale do rzeczy, bo co nieco spieszę Ci donieść!
Nie wiem, czy Twoja Duża jest równie uparta, bo ten gatunek już tak po prostu ma czy to ja trafiłam na wyjątkowo zawziętą sztukę... :lol:, ale UDAŁO SIĘ!!! :piwa: Miś, no co Ty! Jak to "co się udało"??? To Ty swojego wątku nie czytasz??? 8O 8O 8O Duża w domu zabłysnęła jako mistrzunio perswazji, negocjacji, argumentacji i paczaizmu stosowanego i ... MOŻESZ SIĘ WPROWADZAĆ!!! MOŻEMY ZOSTAĆ KUMPLAMI!!! :kotek:
Do tego powiedziała, że to byłby wielki zaszczyt i radość, gdybyś z nami zamieszkał! Miś, tak na zawsze zawsze!!! Wszyscy na Ciebie bardzo czekamy! No może ja to jeszcze nie wiem, czy tak na Ciebie czekam... Jestem z natury bardzo strachliwa, a do tego mój kolega Munio, który już niestety bryka za TM, bił mnie na początku, więc tym bardziej boję się chłopaków. No, ale dla mojej Dużej, którą strasznie kocham, mogę Ci obiecać, że tak na początek nie będę śmiać się z Twojego pieluchowego kuperka, a potem się zobaczy :wink: Z resztą Miś, Ty się nie musisz martwić, bo Duża to wyjątkowo odpowiedzialny egzemplarz i zwierzynę kocha nade wszystko.
Tylko Miś, czy Ty byś chciał opuścić swoją Dużą i nas pokochać? Czy Ty się za Nią nie zapłaczesz?
Wiedz, że domek na Ciebie czeka. Miałbyś wszystko, czego byś potrzebował i czego zapragnął. I taką super panią doktór, która do Munia przyjeżdżała nawet o 3 w nocy, gdy był bardzo chory. I nawet własnego kocio-psiego dentystę, bo to kumpel Dużej. I zaprzyjaźnioną behawiorystkę, gdyby przyszło Ci do główki mnie bić albo wpaść w depresję. A wiesz, Duża zawodowo pomaga takim chorym i skrzywdzonym dzieciom, więc z kocimi problemami też daje sobie radę. I zwierzakom też pomaga. My tu wszyscy albo schroniskowi albo bazarkowi albo parkingowi. Teraz zostałam już tylko ja, bo chłopaki mimo ogromnej walki o ich życie bryknęli za TM :cry: . Byli staruszkami, bo wiesz, Duża specjalizuje się w staruszkach i nieadopcyjniakach. I robi taką śmieszną zwierzoterię, żeby jeden bezpłatny domek tymczasowy miał pieniążki.
Więc Miś, Ty myśl i jak już wymyślisz, pakuj tobołki i tylko paczaj w okno, bo Duża już po Ciebie jedzie! Warszawa od Łodzi rzut beretem, więc styknie :wink: .
Siemka Miś!
Saseta Korweta

Cześć Sasetko,

Bardzo się ucieszyłem, że jest ktoś jeszcze oprócz Dużych, kto by mnie chciał na zawsze, ale Duża mówi, że ja jestem wymagającym kotem.
To znaczy ja nic nie wymagam, bo jak normalny dorosły kocur może chcieć chodzić z pieluchą na tyłku, toż to uwłacza kociej godności, albo jak może wyglądem przypominać pawiana z gołym tyłkiem [Duża goli mój kuperek] ja czegoś takiego nie wymagam, to Duża wymyśla.
Dobrze, że mam pieluchę, która to zakrywa, bo dopiero byłby obciach, inne kocury umarłyby ze śmiechu jakby mnie zobaczyły bez pieluchy.
Do tego Duża karmi mnie tylko jednym rodzajem karmy, mówi, że to lecznicza na mój pęcherz, ale ja wiem, że ona jest sknera i nie chce mi dać tej, co pozostałym, tamta jest lepsza.
Do tego mam częste zapalenia pęcherza, choć ostatnio od dawna jest spokój, tfu, tfuuu.
Duża smaruje pw do Twojej Dużej.

Miś wreszcie z dostępem do netu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto maja 29, 2012 18:11 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Iwcia, nasmarowałam elaborat na pw. Tylko napisz, czy doszedł, bo ja jestem straszna noga na miau.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Paulina0409

Od: Nie wrz 14, 2008 14:52

Post » Wto maja 29, 2012 21:09 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Wy tu sobie wymieniacie pw, a inni przebierają nóżkami :roll:
dobra, dobra, nie wymagam jawności. Ale trzymam kciuki za całokształt.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto maja 29, 2012 21:26 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Ja też a przede wszystkim kciuki za Misia :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto maja 29, 2012 22:26 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

MalgWroclaw pisze:Wy tu sobie wymieniacie pw, a inni przebierają nóżkami :roll:
dobra, dobra, nie wymagam jawności. Ale trzymam kciuki za całokształt.

i my!!!!!!
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro maja 30, 2012 9:53 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Paulina0409 pisze:Iwcia, nasmarowałam elaborat na pw. Tylko napisz, czy doszedł, bo ja jestem straszna noga na miau.

Doszedł, doszedł, teraz potrzebuje godziny na przeczytanie :twisted:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro maja 30, 2012 12:37 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Kciuki trzymam za całokształt :ok: :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro maja 30, 2012 13:10 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Cierpliwości, bo ja egzaminy zdaję :wink: . Tak się boję, że aż mam ręce lodowate. Wyniki zostaną wkrótce ogłoszone :lol:

Paulina0409

Post » Czw maja 31, 2012 20:10 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misieńku, najdroższy słodziaku, jak się miewasz? Tak bardzo bym chciała, abyś z nami zamieszkał.

Paulina0409

Post » Pon cze 04, 2012 17:44 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Zaglądam do Misia.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto cze 05, 2012 8:41 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

i ja ...
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro cze 06, 2012 12:53 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Kochany Misiu!

W oczekiwaniu na wieści, czy Twoja Duża zdecyduje, że możesz z nami zamieszkać i zostać moim kumplem na dobre i złe, chciałabym, abyś popaczał sobie na parę fotek :D

Oto ja, Sasetka, w całej swojej kociej okazałości. Się wczasuję :ok:

Obrazek

Nie mogłoby tu zabraknąć również chłopaków, bo mimo że brykają już za Tęczowym Mostem, wiem, że na zawsze pozostaną w sercu mojej Dużej...

Tak wyglądał Munio zaraz po tym, jak Duża go wyratowała i z nami zamieszkał.
Obrazek

A tu to już z niego przystojniak, prawda? :)
Obrazek

Oto staruszk Fidel, jeszcze schroniskowy.
Obrazek

A tu to już nasz wspaniały Fiduś, Fidelinek, Fidelion, Fidencjał, szampon i odżywka w jednym :)
Obrazek

No a tu cała banda w kupie :)
Obrazek

Miś, a Ty byś chciał być ze mną bandą? :P

Ściskam Cię mocno,
Sasetka

Paulina0409

Post » Czw cze 07, 2012 10:07 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Nie pokazuj tego Fidela mojej dużej, bo ona się rozpływa i zaraz chce mieć psa!
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]