oby się udało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paulina0409 pisze:Witaj Miś!
Mam na imię Sasetka i jestem hakeremNo niezupełnie! Jestem śliczną burą koteczką, która zna wiele chwytów na klawiaturę i przypadkiem hasełko na miau swojej Dużej
. Miś, ale do rzeczy, bo co nieco spieszę Ci donieść!
Nie wiem, czy Twoja Duża jest równie uparta, bo ten gatunek już tak po prostu ma czy to ja trafiłam na wyjątkowo zawziętą sztukę..., ale UDAŁO SIĘ!!!
Miś, no co Ty! Jak to "co się udało"??? To Ty swojego wątku nie czytasz???
![]()
![]()
Duża w domu zabłysnęła jako mistrzunio perswazji, negocjacji, argumentacji i paczaizmu stosowanego i ... MOŻESZ SIĘ WPROWADZAĆ!!! MOŻEMY ZOSTAĆ KUMPLAMI!!!
![]()
Do tego powiedziała, że to byłby wielki zaszczyt i radość, gdybyś z nami zamieszkał! Miś, tak na zawsze zawsze!!! Wszyscy na Ciebie bardzo czekamy! No może ja to jeszcze nie wiem, czy tak na Ciebie czekam... Jestem z natury bardzo strachliwa, a do tego mój kolega Munio, który już niestety bryka za TM, bił mnie na początku, więc tym bardziej boję się chłopaków. No, ale dla mojej Dużej, którą strasznie kocham, mogę Ci obiecać, że tak na początek nie będę śmiać się z Twojego pieluchowego kuperka, a potem się zobaczyZ resztą Miś, Ty się nie musisz martwić, bo Duża to wyjątkowo odpowiedzialny egzemplarz i zwierzynę kocha nade wszystko.
Tylko Miś, czy Ty byś chciał opuścić swoją Dużą i nas pokochać? Czy Ty się za Nią nie zapłaczesz?
Wiedz, że domek na Ciebie czeka. Miałbyś wszystko, czego byś potrzebował i czego zapragnął. I taką super panią doktór, która do Munia przyjeżdżała nawet o 3 w nocy, gdy był bardzo chory. I nawet własnego kocio-psiego dentystę, bo to kumpel Dużej. I zaprzyjaźnioną behawiorystkę, gdyby przyszło Ci do główki mnie bić albo wpaść w depresję. A wiesz, Duża zawodowo pomaga takim chorym i skrzywdzonym dzieciom, więc z kocimi problemami też daje sobie radę. I zwierzakom też pomaga. My tu wszyscy albo schroniskowi albo bazarkowi albo parkingowi. Teraz zostałam już tylko ja, bo chłopaki mimo ogromnej walki o ich życie bryknęli za TM. Byli staruszkami, bo wiesz, Duża specjalizuje się w staruszkach i nieadopcyjniakach. I robi taką śmieszną zwierzoterię, żeby jeden bezpłatny domek tymczasowy miał pieniążki.
Więc Miś, Ty myśl i jak już wymyślisz, pakuj tobołki i tylko paczaj w okno, bo Duża już po Ciebie jedzie! Warszawa od Łodzi rzut beretem, więc styknie.
Siemka Miś!
Saseta Korweta
MalgWroclaw pisze:Wy tu sobie wymieniacie pw, a inni przebierają nóżkami![]()
dobra, dobra, nie wymagam jawności. Ale trzymam kciuki za całokształt.
Paulina0409 pisze:Iwcia, nasmarowałam elaborat na pw. Tylko napisz, czy doszedł, bo ja jestem straszna noga na miau.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 116 gości