Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ostatnio może tak było. Co prawda nie wydrapywała sobie łysych miejsc (poza małymi plackami na uszach - sezonowo), do niedzieli, jak pokazuje ostatnie zdjęcie.karola7 pisze:...Pixi miała takie ataki, że myślałam, że dodrapie się do kości...
No to też współczujęjamkasica pisze:Ja błądzę od miesiąca jak dziecko we mgle, Jadzia się nie drapie, ani leczyć nie chce. W labie nie wyhodowało się kompletnie nic, a kot jak marniał- tak marniejeJeśli do przyszłego tygodnia przy obecnej kuracji nic się nie polepszy- hodujemy od początku
Boję się takiego sprawdzania, szukania bo Niki po większości rzeczy wymiotuje, zostanie na Intestinalu tylko... chyba że na niego jest uczulona, a to by już była porażka.karola7 pisze:Mówi się, że najbardziej uczula drób, ale równie mocno podobno alergizuje wołowina. Tylko tak naprawdę ciężko dojść co akurat uczula danego kota, ja wciąż szukam, teraz je karmę o bardzo prostym składzie jagnięcina+ryż i jakoś póki co nie jest najgorzej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości