Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura pisze:Zajrzyj mu pod ogonekJak ma pomponiki to chłopak jest, jak dwie dziureczki- dziewczyna jak nic
![]()
maciejowa pisze:Szura pisze:Zajrzyj mu pod ogonekJak ma pomponiki to chłopak jest, jak dwie dziureczki- dziewczyna jak nic
![]()
Chyba pomponiki...
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Szura pisze:Zajrzyj mu pod ogonekJak ma pomponiki to chłopak jest, jak dwie dziureczki- dziewczyna jak nic
![]()
Chyba pomponiki...
haha jaka konsternacja
Ciepła pisze:no wlasnie Kasiu musisz tak jak ja urzadzic sobie niedziele w spa w lazience z kotem i kawa haha
maciejowa pisze::mrgreen:
Wyciągnęłam te krewetkowe chipsy. Usmażę dzisiaj. Póki co znowu leci "Ja cię kocham a ty śpisz". Nie wiem czemu ten film kojarzy mi się ze świętami
kociczka39 pisze:Ciepła pisze:no wlasnie Kasiu musisz tak jak ja urzadzic sobie niedziele w spa w lazience z kotem i kawa haha
dobrze prawisz kobieto![]()
Kaśś,naprawdę w łikend musisz zagonić chłopaków ,zeby się zajeli sami sobą,a małż jak ma wolne niech nadzoruje
a Ty odpoczywaj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A poza tym 17 stron do nadrobienia ?hmmmmmm
Ciekawe,kiedy mi się uda posta puścić,będzie 5 próba
kociczka39 pisze:oł jeeee do 5 razy sztuka
kociczka39 pisze:maciejowa pisze::mrgreen:
Wyciągnęłam te krewetkowe chipsy. Usmażę dzisiaj. Póki co znowu leci "Ja cię kocham a ty śpisz". Nie wiem czemu ten film kojarzy mi się ze świętami
Ja musze iść chyba dzisiaj wcześniej spać,bo przeczytałam
"te kuwetkowe chipsy"![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Lifter, muza_51 i 204 gości