Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 11, 2010 23:02 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Spokojnie, ona robi tylko rozpoznanie terenu na zewnątrz :) . Nie pomyślałam, żeby Fru obciąć pazurki :roll: , jakoś nie było potrzeby. Grunt, że futro nie fruwa...
Mam nadzieję, że Stopka szybko przywyknie do nowej sytuacji i się odobrazi.

Do jutra, zajrzę tu wieczorkiem :)

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Pon lip 12, 2010 8:24 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Stopka to już by sie chciała zaprzyjaźnić... Podchodzi do Fruziaka ostroznie, cichutko, wącha, niucha.. A Fru: "phhhhhhh!"- i koniec zaprzyjaźniania ;)
Rano siedziały po dwoch stronach sypialni i sobie wrzucały :D Stopka cierpiętnie, Fru z bulgotem.
...Śmy se zafundowali rozrywkę :D
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Pon lip 12, 2010 8:41 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

A Fruzia czarna jest czy szylkretka? bo my zdjęć nie widzimy...
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon lip 12, 2010 8:51 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Frózia jeszt czarniótka

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pon lip 12, 2010 8:51 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

To tak jak ja Menaszka się cieszy.

seidhee

Post » Pon lip 12, 2010 8:57 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

seidhee pisze:To tak jak ja Menaszka się cieszy.

takie Agentki Dywerszantki Stefcia myśli

CatherineTheGreat

Post » Pon lip 12, 2010 9:04 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

To jest dobry kolor dla szpiega zwłaszcza w nocy.
Menaszka

seidhee

Post » Pon lip 12, 2010 9:14 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

nie nie nie, Fruzia jest trikolor!
Ma białą minikrawatkę oraz 10 brązowych kłaczków koło cycuszka! :mrgreen:
Ale maskowanie jest zacne, bo Ania Fruzi nie widzi po ciemku nic a nic
Obrazek

Flortee

Post » Pon lip 12, 2010 9:23 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Flortee pisze:nie nie nie, Fruzia jest trikolor!
Ma białą minikrawatkę oraz 10 brązowych kłaczków koło cycuszka! :mrgreen:
Ale maskowanie jest zacne, bo Ania Fruzi nie widzi po ciemku nic a nic

Ja też mam minikrawatkę naprawdę mini ale kłaczków brązowych wcale to jestem bikolor a nie trikolor.
A oczka jakie ma agentka Fruzia?
Menaszka ostrożnie macha łapką Fruzi żeby nie naprychała

seidhee

Post » Pon lip 12, 2010 9:39 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

oczka to ma Fruzia takie zółto złote. Ciemniejsze niż Stopka. I ma fruzia również czarny nos, czarne poduszki i pazurki nawet czarne ma! :kotek: A wczoraj jak jechalismy do domku i był postój i Fruzia w kontenerku stała przy Ani, to złapała Anie za spódnice, wciąneła ją do kontenerka (spodnice, nie Anie ) i sie przyciągneła na niej dobre 20cm razem z całą budą. Mateuszek miał ubaw jak Ania Fruzie prosiła żeby oddała kiecke :mrgreen:
Obrazek

Flortee

Post » Pon lip 12, 2010 10:10 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Flortee pisze:oczka to ma Fruzia takie zółto złote. Ciemniejsze niż Stopka. I ma fruzia również czarny nos, czarne poduszki i pazurki nawet czarne ma! :kotek: A wczoraj jak jechalismy do domku i był postój i Fruzia w kontenerku stała przy Ani, to złapała Anie za spódnice, wciąneła ją do kontenerka (spodnice, nie Anie ) i sie przyciągneła na niej dobre 20cm razem z całą budą. Mateuszek miał ubaw jak Ania Fruzie prosiła żeby oddała kiecke :mrgreen:

Bo Frózia ni ma takiej ładnej szókieńki Stefcia widzi i hciałaby mieć hoć troszki

CatherineTheGreat

Post » Pon lip 12, 2010 11:32 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

_+===i==-=-===Bobek=-==też==-0000jest=+_|+cały''':;czarny[[[z[[[kropką//...białą/????/
bob

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pon lip 12, 2010 13:33 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Powiem wam że strasznie jestem ciekawa jak tam sie dziewczyny mają dziś i jakie bedą relacje jak wypuszcze Fru na pokoje po pracy :)
Stopcia to kochana jest, bo nawet jak ktoś na nią syczy i prycha to i tak sie chce zaprzyjaźnić. I tego syczącego ktosia pilnuje pod drzwiami od łazienki całą noc ;)
Obrazek

Flortee

Post » Pon lip 12, 2010 15:47 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Flortee pisze:Powiem wam że strasznie jestem ciekawa jak tam sie dziewczyny mają dziś i jakie bedą relacje jak wypuszcze Fru na pokoje po pracy :)
Stopcia to kochana jest, bo nawet jak ktoś na nią syczy i prycha to i tak sie chce zaprzyjaźnić. I tego syczącego ktosia pilnuje pod drzwiami od łazienki całą noc ;)

bo Stopka jeszt Pżyjaciołek

CatherineTheGreat

Post » Pon lip 12, 2010 16:01 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

ooj tak :)
Dziewczynki, po wyjsciu Fru, obwąchały sie nosek w nosek, zrobiły wokół siebie kółeczko, Ania zdąrzyła sie już uśmiechnać.... a Fruzia "phhhhhhhhh"...
Własnie obie siedzą na balkonie- Fruzia patrzy w dal, Stopka patrzy we Fruzie :) Stopka nie wytrzymała i podeszła powąchać no i ... "phhhhhhhhhh". Szkoda mi jej, taka ciapcia kochana :roll:
Obrazek

Flortee

[poprzednia][następna]