anita5 pisze:Resztę załatwiłam mailowo, no i, jakby to powiedzieć, Amelka ma dom!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Resztę załatwiłam mailowo, no i, jakby to powiedzieć, Amelka ma dom!!!!
Jola_K pisze:anita5 pisze:Resztę załatwiłam mailowo, no i, jakby to powiedzieć, Amelka ma dom!!!!
gratuluje!!!!!
anita5 pisze:Szybko dzwonił do tej pani, że ma gorączkę i nie jarzy, ale tak, jest roczna tri u nas.![]()
Resztę załatwiłam mailowo, no i, jakby to powiedzieć, Amelka ma dom!!!!
anita5 pisze:Proszę mnie nie zawstydzać, bo jedyne co ja robię ostatnio to jęczenie, smęcenie i nudzenie, można spytać TŻta.![]()
Zresztą on dalej leży, co więcej był u lekarza i ma L4! Jest bardzo nieszczęśliwy, bo ma masę pracy, a teraz musi leżeć.
Dzisiaj odwalił numer niesamowity. Otóż napisał mi smsa od lekarza, że dzwoniła pani o Elfika i mam sprawdzić maila, bo napisała. Otwieram maila, i owszem, jest, ale o Amelkę. Wrócił od lekarza i mówi, że pani pytała o roczną trikolorkę, a my przecież takiej nie mamy! I on nie wie, o co chodzi, ale chyba o Elfika. W końcu dotarło do niego, że przecież Amelka ma około roku i jest trójkolorowa.
Szybko dzwonił do tej pani, że ma gorączkę i nie jarzy, ale tak, jest roczna tri u nas.![]()
Resztę załatwiłam mailowo, no i, jakby to powiedzieć, Amelka ma dom!!!!
anita5 pisze:Kciuki Amyszki pomogły, jest lepiej. Do tego stopnia, że wet pozwolił jutro zabrać go do DS, ale po drodze musimy zajechać do lecznicy na kolejny zastrzyk, a domek potem będzie kontynuował leczenie.
Mało tego, wczoraj zadzwoniła bardzo fajna pani w sprawie małego burania, no i mały też jutro z nami jedzie.![]()
Tak więc wieziemy jutro aż 4 koty. Mały pingwinek zostanie sam - teoretycznie, bo już nawiązał pewne kontakty, więc nudzić się nie będzie.
Jutro będzie prawdziwy kotobus jechał.
mar9 pisze:Miałam kilka telefonów o pingwinka ale Tomcio dalej chory. Mogę ludzi kierować do Ciebie, jeśli chcesz to mogę im podawać Twój numer telefonu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, muza_51 i 24 gości