Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 04, 2010 14:43 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

anita5 pisze:Resztę załatwiłam mailowo, no i, jakby to powiedzieć, Amelka ma dom!!!! :spin2:

:piwa: gratuluje!!!!!
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Śro sie 04, 2010 15:47 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

Jola_K pisze:
anita5 pisze:Resztę załatwiłam mailowo, no i, jakby to powiedzieć, Amelka ma dom!!!! :spin2:

:piwa: gratuluje!!!!!

ale super :ok: A moze Domek tez jedno dzieciatko wezmie, zeby Amelka nie tesknila za dziecmi?
Ciesze sie ze ta urocza mloda mama ma swoj domek. W pelni zasluguje na szczescie :ok:

i :ok: :ok: :ok: za zdrowie TZ, zawsze twierdziłam ze milosc to choroba i po stracie swoje trzeba odchorowac :)
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Śro sie 04, 2010 15:49 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

Troszkę fot.

Obrazek Yasminka matkuje Elfikowi

Obrazek Yasminka i Eduś, straszliwa przyjaźń

Obrazek Leoś

Obrazek Niuniuś

Obrazek Pelasia
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro sie 04, 2010 16:07 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

I na bazarek zapraszam (drogo, ale... :oops: ):

viewtopic.php?f=20&t=115274
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro sie 04, 2010 17:37 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

ale się Wam worek z domkami rozwiązał :lol: najpierw posucha a teraz jeden kocio po drugim wymeldowuje się z domu :lol: :ok: :1luvu: :dance: :dance2: :dance: :dance2: (tak se potańczę z radości :mrgreen: )
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro sie 04, 2010 19:36 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

super :ok: Bardzo się cieszę, że adopcje ruszyły u Was :ok:
Oby tak dalej :ok:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro sie 04, 2010 19:42 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

anita5 pisze:Szybko dzwonił do tej pani, że ma gorączkę i nie jarzy, ale tak, jest roczna tri u nas. :D
Resztę załatwiłam mailowo, no i, jakby to powiedzieć, Amelka ma dom!!!! :spin2:

Tomek, też bym w zaparte szła, ze żadnej tri w tym wieku u mnie by nie było :ok: Jakoś tak mi się wydawało ,że Amelka to burasia z rudościami i bielą, ale tri? :wink: W każdym razie - świetna nowina!
I zdrowia życzę!

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro sie 04, 2010 21:12 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

anita5 pisze:Proszę mnie nie zawstydzać, bo jedyne co ja robię ostatnio to jęczenie, smęcenie i nudzenie, można spytać TŻta. :mrgreen:

Zresztą on dalej leży, co więcej był u lekarza i ma L4! Jest bardzo nieszczęśliwy, bo ma masę pracy, a teraz musi leżeć.

Dzisiaj odwalił numer niesamowity. Otóż napisał mi smsa od lekarza, że dzwoniła pani o Elfika i mam sprawdzić maila, bo napisała. Otwieram maila, i owszem, jest, ale o Amelkę. Wrócił od lekarza i mówi, że pani pytała o roczną trikolorkę, a my przecież takiej nie mamy! I on nie wie, o co chodzi, ale chyba o Elfika. W końcu dotarło do niego, że przecież Amelka ma około roku i jest trójkolorowa.
Szybko dzwonił do tej pani, że ma gorączkę i nie jarzy, ale tak, jest roczna tri u nas. :D
Resztę załatwiłam mailowo, no i, jakby to powiedzieć, Amelka ma dom!!!! :spin2:

:ryk: :ryk: :ryk:

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Czw sie 05, 2010 8:37 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

Anitko, ale się cieszę, że Amelka ma dom :) Cieszę się, że ruszyły u Was adopcje. Oby tak dalej. mocno trzymam za to i tego życzę.

Tomek zbieraj się do zdrowia !
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt sie 06, 2010 19:25 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

Bry wieczór :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt sie 06, 2010 19:42 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

Amyszko, bry :P

Mały rudasek ma taką robaczycę, że szok. Źle z nim było dziś rano. Został jeszcze kolejny raz odrobaczony, a do tego antybiotyk w zastrzyku. Jutro też jedziemy do weta, bo zastrzyki ma brać ileś razy. Ma zupełnie białe kupy, a w nich ogromne robale. Jego rodzeństwo ok, normalne kupy, normalne zachowanie. Rudas - nagle wychudzony, nie je, nie biega. :cry: W niedzielę miał jechać do Krakowa do DS, ale nie wiem, czy będzie można go zabrać. Rozmawiałam z jego domkiem i jest gotowy kontynuować leczenie, ale taką opcję rozważymy.
Pociesza mnie to, że mały teraz zaczął jeść jak wściekły.

Chciałam podziękować za dowody sympatii :D z forum, miłe słowa i w ogóle.
Chciałam też bardzo podziękować za pomoc finansową, Katebush, Alince6, Armelle1 z bazarku Liwii_... :1luvu: Ogromne dzięki!

Prawdę mówiąc, miałam ostatnio doła, jeśli chodzi o koty i to nie tylko tymczasy. Cieszę się, że ich teraz trochę ubędzie, bo nie da się na dłuższą metę takiej ilości 'obsługiwać'. Siły już nie te... :wink:
Opiekowałam się siostrzenicą przez 2 dni i trochę się oderwałam... Opiekę połączyłam z nadrabianiem zaległości towarzyskich. :P A już pogadanie sobie o szkole - to było coś, zaraz mi humor wrócił! :mrgreen:

Z domowych spraw, to Gucio znowu na kroplach Bacha - bardzo je lubi. Dziękuję Ryśko za pomoc!
Kituś tak sobie, muszę go codziennie gitarkować.
Ostatnio edytowano Nie sie 15, 2010 18:29 przez anita5, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob sie 07, 2010 9:31 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

Gucio się uzależnił chyba od tych kropelek :wink: :lol:

Strasznie żal maluszka Karmelka :cry: :cry: :cry: Mocne kciuki trzymam żeby mu się udało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob sie 07, 2010 12:50 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

Kciuki Amyszki pomogły, jest lepiej. Do tego stopnia, że wet pozwolił jutro zabrać go do DS, ale po drodze musimy zajechać do lecznicy na kolejny zastrzyk, a domek potem będzie kontynuował leczenie.
Mało tego, wczoraj zadzwoniła bardzo fajna pani w sprawie małego burania, no i mały też jutro z nami jedzie. :D
Tak więc wieziemy jutro aż 4 koty. Mały pingwinek zostanie sam - teoretycznie, bo już nawiązał pewne kontakty, więc nudzić się nie będzie.

Jutro będzie prawdziwy kotobus jechał. :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob sie 07, 2010 13:24 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

anita5 pisze:Kciuki Amyszki pomogły, jest lepiej. Do tego stopnia, że wet pozwolił jutro zabrać go do DS, ale po drodze musimy zajechać do lecznicy na kolejny zastrzyk, a domek potem będzie kontynuował leczenie.
Mało tego, wczoraj zadzwoniła bardzo fajna pani w sprawie małego burania, no i mały też jutro z nami jedzie. :D
Tak więc wieziemy jutro aż 4 koty. Mały pingwinek zostanie sam - teoretycznie, bo już nawiązał pewne kontakty, więc nudzić się nie będzie.

Jutro będzie prawdziwy kotobus jechał. :wink:

Miałam kilka telefonów o pingwinka ale Tomcio dalej chory. Mogę ludzi kierować do Ciebie, jeśli chcesz to mogę im podawać Twój numer telefonu?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob sie 07, 2010 13:37 Re: Moja gromadka - Żabka w świetnym domku :)))))

mar9 pisze:Miałam kilka telefonów o pingwinka ale Tomcio dalej chory. Mogę ludzi kierować do Ciebie, jeśli chcesz to mogę im podawać Twój numer telefonu?

Napisałam pw. :D
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]