***BOKIRA [*]*** Gabi - znowu radość :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 18:13 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku,oczywiście naszym :))

Vega-jaką masz cudna koteńkę!-biedactwo-strasznie musiało cierpieć
Też nie bede sie wypowiadać co do s...la,który jej to zrobił ,bo zaraz znajdzie się moralistka :evil: ,która powie,że nic innego nie robię,tylko jadem pluję!(jak juz raz sie zdarzyło)
A TŻ-a wyściskaj z całych sił,bo taki facet to skarb!!!!
Zdrówka Gabuniu i zeby juz nic złego cię w życiu nie spotkało!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 15, 2010 18:35 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku,oczywiście naszym :))

Śliczna koteńka :love: Gabi piękne imię :love: Kciuki za zdrówko :ok:

Stacja benzynowa i ratowanie kota, coś mi to przypomina... Gratulacje dla TŻ-a :piwa: (też bym chciała takiego :D )

Miziaczki dla Lili od Lili :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro wrz 15, 2010 20:05 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku,oczywiście naszym :))

ONA JEST CUDNA :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

powiększa Wam się rodzinka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro wrz 15, 2010 22:49 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku,oczywiście naszym :))

Dostałam wspaniały prezent od Gabi :lol: :lol: :lol: Piękną, dobrze uformowaną kupkę :lol: :lol: :lol: A pół godziny później zrobiła siusiu :lol: :lol: :lol: Wszystko to do kuwetki - sama ją znalazła w łazience :lol: :lol: :lol:

W domu od razu zachowywała się tak, jakby była u siebie. Zero stresu. Sama podchodziła do innych kotów. Oliwka wylizała jej uszka i pyszczek, potem przeszła do tyłu i oprychała biedne tyłokocie. Wyraźnie jej się nie podobało. Gabi obwąchała się z Filusiem i Pancuniem. Wedelek i Lili uciekli na górę, a ja złapałam Gabi, żeby nie chodziła po schodach i oddałam malutką TŻ-etowi.

Gabi to kotunia podkołderkowa naczłowiekowa. Spała pod kołdrą na TŻ-ecie.

Ale mnie cieszy ten prezent od kotuni :lol: :lol: :lol:

Noc malutka spędzi z nami, będzie z nami spała. Rano przed wyjściem do pracy włożymy ją do klatki, a po powrocie znowu wyjmiemy. Ze względu na ten okropny szew nie chcemy, żeby chodziła bez kontroli po mieszkaniu. Jest bardzo żywa (iskiereczka kochana) i podczas zabawy mogłaby sobie uszkodzić świeżą jeszcze ranę.

Obrazek Zdjęcie Gabi sprzed 15 minut :lol:

Kliknij miniaturkę

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro wrz 15, 2010 22:55 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku,oczywiście naszym :))

Biedulka, ale u was szybko wydobrzeje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro wrz 15, 2010 23:19 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku :)) Dużo fotek :))

Bardzo się cieszę, że mała już w domu. :D :D :D

A to, że kontroluje wydalanie - to faktycznie najlepszy prezent. Martwiłam się, że jak ogon zerwany tak wysoko to coś mogło się podziać z unerwieniem zwieraczy. Ale tak - to super. Rana po amputacji wygoi się szybciutko i bez problemów.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw wrz 16, 2010 4:44 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku,oczywiście naszym :))

kropkaXL pisze:Też nie bede sie wypowiadać co do s...la,który jej to zrobił ,bo zaraz znajdzie się moralistka :evil: ,która powie,że nic innego nie robię,tylko jadem pluję!

Mnie by dożywotnio wybanowali z forum za używanie barrrrrrrrdzo niecenzuralnych wyrazów. :oops:

vega013

Post » Czw wrz 16, 2010 4:48 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku,oczywiście naszym :))

zuzia96 pisze:Śliczna koteńka :love: Gabi piękne imię :love: Kciuki za zdrówko :ok:

Stacja benzynowa i ratowanie kota, coś mi to przypomina... Gratulacje dla TŻ-a :piwa: (też bym chciała takiego :D )

Miziaczki dla Lili od Lili
:D

Obrazek Lili bardzo dziękuje :1luvu:

Kliknij miniaturkę

vega013

Post » Czw wrz 16, 2010 4:53 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku,oczywiście naszym :))

Marzenia11 pisze:Biedulka, ale u was szybko wydobrzeje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Mam nadzieję :lol:

vega013

Post » Czw wrz 16, 2010 5:08 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku :)) Dużo fotek :))

Agn pisze:Bardzo się cieszę, że mała już w domu. :D :D :D

A to, że kontroluje wydalanie - to faktycznie najlepszy prezent. Martwiłam się, że jak ogon zerwany tak wysoko to coś mogło się podziać z unerwieniem zwieraczy. Ale tak - to super. Rana po amputacji wygoi się szybciutko i bez problemów.

Boję się o tę ranę, a jeszcze większy horror będę przeżywała po zdjęciu szwów - będę się bała, żeby brzegi rany się nie rozeszły. W każdym razie - dopóki nie będzie zagojone i nie zacznie się pokrywać futrem, to nie będę miała spokoju. Wiem, wiem, przesadzam :oops:

Wyczesałam futerko na grzbieciku - ślicznie wygląda :lol:

Gabi spała między nami pod kołdrą. Była taka cichutka i słodka. Cichutka, bo kiedy nie śpi, cały czas opowiada o tym, co się stało. Żali się, tuli, miaukoli... Takie biedne, skrzywdzone kocie dziecko... Wczoraj trochę zjadła, ale dziś nie chce... Daję jej Animondę Carny Kitten. Dziś po pracy będę w lecznicy, kupię coś smacznego dla rekonwalescentów.

Te moje koty jakieś nienormalne. Kiedy były upały, miały niesamowity apetyt. Teraz jedzą o połowę mniej :roll:

vega013

Post » Czw wrz 16, 2010 5:40 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku :)) Dużo fotek :))

Zapomniałam napisać. Gabi waży 1,5 kg. Jest chudziutka, ale odkarmimy 8)

vega013

Post » Czw wrz 16, 2010 6:22 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku :)) Dużo fotek :))

Reszta towarzystwa:

Obrazek Oliwka - zastanawia się, co znów spsocić :lol:

Obrazek Filuś - ćwiczy na rowerku stacjonarnym :lol:

Obrazek Pancunio - ogląda telewizję :lol:

Obrazek Wedelek - chociaż przez chwilę leży spokojnie, co mu się bardzo rzadko zdarza :lol:

Kliknij miniaturkę
Ostatnio edytowano Czw wrz 16, 2010 6:59 przez vega013, łącznie edytowano 1 raz

vega013

Post » Czw wrz 16, 2010 6:46 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku,oczywiście naszym :))

kropkaXL pisze:Zdrówka Gabuniu i zeby juz nic złego cię w życiu nie spotkało!!!!!!!!!

Kropeczko, Gabi już jest nasza i serdecznie Ci dziękuje. :lol: Wszystko, co złe minęło. Teraz przed nią tylko miłość, spokój i poczucie bezpieczeństwa. :1luvu:

vega013

Post » Czw wrz 16, 2010 6:52 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezent od Gabi :)))

Tak bardzo się cieszę,że Gabunia ma się lepiej i że kupala zrobiła!
To oczekiwanie jest zawsze trudne-ale teraz juz z górki!
Zeby jeszcze gojenie szło jak po maśle!!!
Będzie z niej cudny bobtail! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Vego-ona jest na lekach p/bólowych?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 16, 2010 6:55 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezent od Gabi :)))

kropkaXL pisze:Tak bardzo się cieszę,że Gabunia ma się lepiej i że kupala zrobiła!
To oczekiwanie jest zawsze trudne-ale teraz juz z górki!
Zeby jeszcze gojenie szło jak po maśle!!!
Będzie z niej cudny bobtail! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Vego-ona jest na lekach p/bólowych?

Tak, dostaje tramal.

I to jaki bobtail :lol: Bobtaile mają króciutki ogonek, a ona ma gładziutkie tyłokocie, bez śladu ogonka :lol:

vega013

[poprzednia][następna]