Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:witam
jestem.przez cały weekend ogladałam tv z informacjami o katastrofie...............i dlatego nie pisalam
mar9 pisze:jakie słodkie są zdjęcia, na których kocio pokazuje brzusio, widać, że czuje sie bezpiecznie i jest szczęśliwy, widzisz Aguś, jaka to radość patrzeć na kocia, któremu dało się szansę na godne życie, teraz już wiesz, dlaczego to robimy
, takie zdjęcia dodają sił i są balsamem w trudnych chwilach
agakow82 pisze:mar9 pisze:jakie słodkie są zdjęcia, na których kocio pokazuje brzusio, widać, że czuje sie bezpiecznie i jest szczęśliwy, widzisz Aguś, jaka to radość patrzeć na kocia, któremu dało się szansę na godne życie, teraz już wiesz, dlaczego to robimy
, takie zdjęcia dodają sił i są balsamem w trudnych chwilach
wiem ze Doderek trafil do dobrego domku ale jak monia mi wyslala te zdjecia to mi lezka poleciala,lezka szcześci![]()
Doder jeszcze nie jest takim mega przytulasem bo ma dni kiedy nie ma ochoty na to zeby pancia go smyrala ale sa takie dni i juz jest ich coraz wiecej kiedy sam przychodzi i sie upomina o smyranie![]()
a no i jest malym rozrabiakiempodrapał tapety
![]()
![]()
a drapak ktory dostal od nas go nie interesuje
![]()
jak sie przypałęta jakaś biedula to też go wezmę do piwnicy i będę szukać domu na szczecie u Nas jest malo bezdomniaków.Na osiedlu obok tzn u mojej mamy jest ich troche ale sa dwie panie ktore sie nimi opiekuja i tez kastruja je.Moze w koncu bedzie tak ze nie beda sie rodzic kotki ktorych potem nikt nie chce ..............................................
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, zuzia115 i 10 gości