Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 20, 2010 21:28 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Dzisiaj była akcja w scc...

A tak poza tym, to zrobiłam parę fotek kociastym - wrzucę jutro ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob lut 20, 2010 21:32 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

charm pisze:Dzisiaj była akcja w scc...
;)

Udana?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lut 20, 2010 21:44 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Bywały lepsze i gorsze chwile - nieco nazbierane do puszek, i dwa (dorosłe) koty znalazły dom ;)

charm

Post » Sob lut 20, 2010 22:03 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Fajnie, że koty znalazły dom :D
Zawód myśliciel, fajnie :lol:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Nie lut 21, 2010 10:00 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

estre pisze:Fajnie, że koty znalazły dom :D

Też się bardzo cieszę, zwlaszcza że znacznie łatwiej o domy dla kociaków, niż dla dorosłych kotów... :(

Jak widzę ludzi, którzy tak bardzo chcą małego słodziutkiego kociaka, to mi się kojarzy...
http://kotburger.pl/uploads/201002/1265 ... tadmin.jpg

estre pisze:Zawód myśliciel, fajnie :lol:

Też mi się podoba :P
Jutro ciąg dalszy ;-)
:ryk:

charm

Post » Nie lut 21, 2010 11:51 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

W końcu będzie kilka fotek - parę dzisiejszych, a parę z ostatnich dni, ale nie miałam ich kiedy wrzucić... :oops:

Natalia się lansuje:
Obrazek

Nie ma mnie:
Obrazek

Guree - malutkie kociątko:
Obrazek Obrazek

Obrazek

Beeju - ulubiona pozycja:
Obrazek

Guree i Natalia:
Obrazek

Beeju i Guree - najczęstszy widok mojego biurka...
Obrazek

I parę pokotów nabiurkowych:
Obrazek Obrazek

Jak będę mieć trochę więcej czasu (o ile kiedykolwiek to nastąpi....), to będzie więcej fotek...
niestety ostatnio najczęściej jestem w domu gdy już jest ciemno.. ale niedługo słońce będzie zachodzić później, i ok 17 będzie jeszcze jasno, a o tej porze jestem już w domu (nawet ciut wcześniej, jeśli nie jadę do sklepu, nie tankuję, i nie ma jakiś nadplanowych utrudnień w docieraniu - korków innych niż standardowe, jak np parę dni temu była zablokowana droga bo komus się auto zepsuło...)

W każdym razie aktualnie jest spokojnie, kociaste zdrowe, namolne jak zawsze, u mnie (odpukać) wszystko ok - jestem zdrowa (ja i najbliżsi), z TŻ-tem wszystko jak najbardziej ok, mam całkiem niezłą i nieźle płatną pracę - normalnie żyć a nie umierać (i z niewiadomym powodów mam wrażenie, że tak stale być nie może, i prędzej czy później coś się sp... choć z drugiej strony, biorąc pod uwagę, ile już w życiu przeszłam w stosunku do swojego wieku, to może najwyższa pora, żeby teraz było wszystko ok...?)

charm

Post » Nie lut 21, 2010 13:35 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Cudny brzunio :1luvu: :1luvu: :1luvu:
charm pisze: Beeju - ulubiona pozycja:
Obrazek

:ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lut 21, 2010 16:33 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Fajny brzucholek :)
Pucuś też tak się wywala czasami.
Fajne masz koteczki :1luvu: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 21, 2010 17:13 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

Dla Beeju to nie jest czasami - dla niego to najczęstsza pozycja - często tak śpi na mnie (a właściwie to układa mi się między nogami - kładzie na nogach i stopniowo je sobie rozsuwa.... :roll: ) :ryk:

a dzisiaj nagrałam parę filmików - wrzucę jak obrobię - żeby nie było, że chłopaki się tylko kochają... :twisted:

charm

Post » Nie lut 21, 2010 17:16 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

charm pisze: Beeju - ulubiona pozycja:
Obrazek

Super to wygląda. :ryk:
Modrzew ma zupełnie odwrotne preferencje - im bardziej się zwinie tym bardziej jest zadowolony. :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Nie lut 21, 2010 20:31 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

W końcu obrobiłam nieco filmik...

Uwaga - wszyscy, którzy uważali moje chłopaki za koty idealne, które się tylko bawią, myją, i śpią przytulone lepiej żeby nie oglądały, bo mogą przeżyć wielki zawód :twisted:

FILM - Braterska miłość :twisted:

charm

Post » Nie lut 21, 2010 22:03 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

charm pisze:W końcu obrobiłam nieco filmik...

Uwaga - wszyscy, którzy uważali moje chłopaki za koty idealne, które się tylko bawią, myją, i śpią przytulone lepiej żeby nie oglądały, bo mogą przeżyć wielki zawód :twisted:

Aha, żeby nie było wątpliwości - pazurki mają schowane, sierść nie fruwa, a potem i tak śpią razem ;-)
choć wygląda dość ostro...

charm

Post » Nie lut 21, 2010 22:19 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

charm pisze:W końcu obrobiłam nieco filmik...

No co Ty od nich chcesz? Okulary leżały? Leżały. Laptop leżał? Leżał. Coś spadło? Nie spadło. A mogło spaść. :twisted: Że się tam trochę poczochrali to nic, grunt że nie było innych zniszczeń. :mrgreen:
Copyrightowa muzyka, ładnie to tak biednych artystów okradać? :P
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Pon lut 22, 2010 16:45 Re: Bliźniaki i Natalia: nowa praca, nowe fotki, film s.46 :P

Fajnie się pacają :ryk: :ryk: :ryk:
U mnie bywa zdecydowanie gorzej. Nawet między Rysiem i Mefisiem (bracia) futro czasem fruwa.
A jak do akcji wkracza Norka... eh, szkoda, ze nie mam kamerki :lol:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pon lut 22, 2010 16:50 Re: Bliźniaki i Natalia: nowe fotki ;-) zawód MYŚLICIEL :P

No genialny filmik i jak fajnie wykonany :mrgreen: (oczywiście bohaterów filmu i tak nie rozróżniamy) :mrgreen:

świetny, świetny, świetny
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

[poprzednia][następna]