A inne z kolei akurat najbardziej muszą na kolana wtedy, gdy coś robię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:j przecież znacie już świetnie te wyleniałe darmozjady
Wielbłądzio pisze:mój ukochany marmur od dawna nie tylko posikuje, ale olewa mieszkanie na potęgę... i co...? i nic, bo co mogłabym z nim zrobić poza mufką, dywanikiem, nausznikami itp.???
kalair pisze:Wielbłądzio pisze:j przecież znacie już świetnie te wyleniałe darmozjady
Nie do końca kochana, nie do końca!![]()
Dobrze, że Lusinka już u Ciebie.
Wielbłądzio pisze:mój ukochany marmur od dawna nie tylko posikuje, ale olewa mieszkanie na potęgę... i co...? i nic, bo co mogłabym z nim zrobić poza mufką, dywanikiem, nausznikami itp.???
tosiula pisze:Wielbłądzio pisze:mój ukochany marmur od dawna nie tylko posikuje, ale olewa mieszkanie na potęgę... i co...? i nic, bo co mogłabym z nim zrobić poza mufką, dywanikiem, nausznikami itp.???
ale po co, cieplej się zrobiło
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:j przecież znacie już świetnie te wyleniałe darmozjady
Nie do końca kochana, nie do końca!![]()
Dobrze, że Lusinka już u Ciebie.
a czego jeszcze konkretnie chciałabyś się o nich dowiedzieć? a może o czymś chciałabyś przekonać się nawet empirycznie?
skaskaNH pisze:U mnie w wątku Kalair coś wspominała o planach dokoceniowychWielbłądzio pisze:a może o czymś chciałabyś przekonać się nawet empirycznie?![]()
Podpisano: życzliwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 22 gości