mokka czy ja za jakies dwa tygodnie moge sie na kawe wprosic?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:zdjecia piekniutkie i wspanialutkie, moje ulubione koteczki
mokka czy ja za jakies dwa tygodnie moge sie na kawe wprosic?
mokkunia pisze:kristinbb pisze:Mokkunia masz bardzo ładny podpis, aż weszłam na wątek ,
żeby Ci to powiedzieć.![]()
Piątka to taka ładna liczba, głaski dla koteczków...
dziękuję![]()
banerek nam kochana i niezawodna Cioteczka ruru zrobiła
Cała 5 fajna jest, tylko nam M5 trzeba do szczęścia teraz
mokkunia pisze:
magdaradek pisze:o takie sprytne żwirki robią??? super!!
wklej Mokkuniu jak to się nazywa i wygląda, myślę że wiele osób mogło by z tego skorzystać
mokkunia pisze: Pani Doktor Suszyńska poleciła nam żwirek do pobierania moczu, Doktor Alek nam zlokalizował miejsce, gdzie można go kupić. Ja przygotowałam Patce łazienkę. Wysprzątałam, wstawiłam wyparzoną kuwetę z tym specjalnym żwirkiem, posłanko. Po póltorej godzinie mądra Patunia zrobiła siu do kuwety. TŻ pobrał z kuwety, rozlał w pojemniczki.
Ja właśnie też nie wiedziałam, że jest coś takiego. Wiedziałam, że jest tzw. żwirek diagnostyczny, który jak kot zrobi siu przebarwia się na określony kolor jeśli coś w moczu jest nie tak.pisiokot pisze:mokkunia pisze: Pani Doktor Suszyńska poleciła nam żwirek do pobierania moczu, Doktor Alek nam zlokalizował miejsce, gdzie można go kupić. Ja przygotowałam Patce łazienkę. Wysprzątałam, wstawiłam wyparzoną kuwetę z tym specjalnym żwirkiem, posłanko. Po póltorej godzinie mądra Patunia zrobiła siu do kuwety. TŻ pobrał z kuwety, rozlał w pojemniczki.
o, dobrze wiedzieć, że są takie wynalazki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot] i 1174 gości