Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:[
O jeny! Trawko! Apetyt mam sredni, ale jakbyś mieszkała bliżej, to bym Ci chyba wyżarła...Mniam mniam!!!!!
Piękne pierożki! Ja osobiście z tłuszczykiem-z cebulką albo skwareczkami![]()
moj gosc zyczył sobie ze smietanką![]()
ja wole z tluszczykiem
Szczerze mówiąc, ze śmietaną nie mam ochoty próbować, ale może i nie najgorsze by były?
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:I jak Mru? Mogą być?
Lafi
Zartuje...
Piekne uzebienie!![]()
Mru zachwycony
I jeszcze mam wszystkie! A Ty Mru?
Lafi Dumna
Tez mam wszystkie!
Mru dumny
To jakbyś chciał, to możesz ząbkami powiedzieć Dużej, co Ci się nie podoba? Ja tak robię czasami..
A o co się obraziłeś?
Lafi ciekawa
Słoneczko istotnie świeci pięknie, ale najcieplej nie jestRachelinka pisze:Dzien doberek w to prawie sloneczne popoludnie
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:[
O jeny! Trawko! Apetyt mam sredni, ale jakbyś mieszkała bliżej, to bym Ci chyba wyżarła...Mniam mniam!!!!!
Piękne pierożki! Ja osobiście z tłuszczykiem-z cebulką albo skwareczkami![]()
moj gosc zyczył sobie ze smietanką![]()
ja wole z tluszczykiem
Szczerze mówiąc, ze śmietaną nie mam ochoty próbować, ale może i nie najgorsze by były?
Mój J uwielbia ze smietana
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:I jak Mru? Mogą być?
Lafi
Zartuje...
Piekne uzebienie!![]()
Mru zachwycony
I jeszcze mam wszystkie! A Ty Mru?
Lafi Dumna
Tez mam wszystkie!
Mru dumny
To jakbyś chciał, to możesz ząbkami powiedzieć Dużej, co Ci się nie podoba? Ja tak robię czasami..
A o co się obraziłeś?
Lafi ciekawa
Ja nie gryze. Naprawde.![]()
A obrazilem sie za caloksztalt.
Nie wpuszcza mnie do Geriatrii.
Marnuje miesko.
Na balkonie trzyma smakowite rybki.
I w ogole.
Mru
kalair pisze:
Nie masz wyjścia! Musisz porządne zapasy do pracy brać! Zawsze mniejszy stres na widok jedzonka będzie..
kalair pisze:Słoneczko istotnie świeci pięknie, ale najcieplej nie jestRachelinka pisze:Dzien doberek w to prawie sloneczne popoludnie![]()
Doberek Rachelinko!
I zdjątko dla Ciebie-
Dorota pisze:kalair pisze:
Nie masz wyjścia! Musisz porządne zapasy do pracy brać! Zawsze mniejszy stres na widok jedzonka będzie..
Zrobie tak![]()
Jakas miesczke z jedzonkiem bede brac.
Niektore watki sa takie stresujace
Dorota pisze:kalair pisze:
Zrobie tak![]()
trawa11 pisze:Dorota pisze:kalair pisze:
Zrobie tak![]()
Mój taki nie jest![]()
![]()
Rachelinka pisze:kalair pisze:Słoneczko istotnie świeci pięknie, ale najcieplej nie jestRachelinka pisze:Dzien doberek w to prawie sloneczne popoludnie![]()
Doberek Rachelinko!
I zdjątko dla Ciebie-
Dostalam rozowego nochalkawycalowac prosze!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1404 gości