moje trzy Kotki po prostu koci świat ...... IT'S OVER

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 16, 2010 19:20 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

mogę ukraść jedną fotę, mogę?
śliczna jest :1luvu:

Rooda

Od: Pon sie 25, 2008 20:36

Post » Śro cze 16, 2010 19:22 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

są na moim fotosiku

http://www.barbann.fotosik.pl/
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro cze 16, 2010 20:47 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

BarbAnn pisze:...........

Obrazek

.........

Ale świetne :)

Za nowy domek Nali i zdrowie :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw cze 17, 2010 7:04 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Fajna jest
Wystarczy dać jej małą myszkę grzechotkę i ma się ją na godzinę z głowy
Wczoraj osyczała i pacnęła Srebka w głowę, ale jak się Srebek bawił na podłodze swoją myszką to ona robiła to samo-Srebek na plecki, Niunia na plecki i prawie-ze się łapkami dotykali

Ona mi bardzo przypomina Kosme, w tych jej zabawach myszką i pomaganiu sobie łapką
Można ją wziąć na kolana i głaskać, głaskać, głaskac....
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt cze 18, 2010 20:10 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

cd
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt cze 18, 2010 20:49 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Ona się na przedostatnim zdjęciu uśmiecha :1luvu:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt cze 18, 2010 21:18 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Cudna dziewczynka z niej. :1luvu: Tylko charakterek ma troszkę zadziorny, jak się jej kot narzuca to dostaje w łeb - jak koty obchodzą bokiem i nie dokuczają to ona nie rozrabia.....Typ indywidualisty...
Ona ogólnie się z moim Mufasą nie lubi - albo na siebie fuczą albo wymieniają razy... Nie jest to bitka na poważnie, bo ani jedno ani drugie nie liże potem ran. Raz Mufek oberwał w oko, ale panna miała wtedy ciut za długie pazury. A poza tym Mufasa czasem zachowuje się jak typ z pod ciemnej gwiazdy...

Mam nadzieję że Nala W. nie będzie dokuczać Noniakowi ...

Pewnie dziewczynka po sterylizacji przysiądzie troszkę na dupci...Mam taką nadzieję

Etka Skarpetka też jest śliczna - czarne bobo z malutka krawatką...
Lubi się bawić ma motorek w doopce. Uwielbia psice. Z kotami tak ciutkę na dystans choć czasem uskuteczniała biegi z resztą towarzystwa...

Nalusia Lalusia w sumie ok tylko mi sika poza kuwetą :evil: Apetyt ma trzecia powieka ok. Ranek odpukać nie ma - jak się pojawia dostanie steryd i będzie ciut spokoju...

Tequila nie za fajnie - je tylko nie chce renala ruszyć....A dla nerek to nie za dobrze. Głodówka jeszcze gorsza.........

Mufasa dobrze.

Psica w miarę dobrze .

Ja zdechła po szpitalu - ale to norma po podaniu leku....

Serdecznie dziękuję za TDT :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob cze 19, 2010 8:15 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

to jeszcze jedno

Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=6qj2lUt-2qM
i cd
http://www.youtube.com/watch?v=Ge6CYJIYBas

Ona jest bardzo podobna do Kosmy
Ta łapka jej zupełnie nie przeszkadza w polowaniach na myszkę
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Sob cze 19, 2010 9:20 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

piękna kotka.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie cze 20, 2010 15:36 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Femka pisze:piękna kotka.

Prawda śliczna jest.

Lata z moimi kotami poza parskaniem od czasu do czasu nic się nie dzieje. nie drapią się ani nie gryzą...
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie cze 20, 2010 17:22 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Etiopia pisze:
Femka pisze:piękna kotka.

Prawda śliczna jest.

Lata z moimi kotami poza parskaniem od czasu do czasu nic się nie dzieje. nie drapią się ani nie gryzą...

niesamowita jest
i brzuszek rzeczywiście się jej wybarwia 8O
jeszcze tylko 2 tygodnie :piwa: :piwa:

Rooda

Post » Pon cze 21, 2010 20:05 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Mambiątko z pazurkiem w oparciu kanapy mam na pulpicie.... ona zjawiskowa jest :1luvu:

Nie żeby coś Nalusi brakowało czy Tequili czy Mufaskowi... czy Tequili czy psicy.....

no tak... one wszystkie są :1luvu:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon cze 21, 2010 21:41 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Afatima pisze:Mambiątko z pazurkiem w oparciu kanapy mam na pulpicie.... ona zjawiskowa jest :1luvu:

Nie żeby coś Nalusi brakowało czy Tequili czy Mufaskowi... czy Tequili czy psicy.....

no tak... one wszystkie są :1luvu:

ECH Mambusia ma to coś .......... :1luvu: :1luvu:

Każdy kot jest piękny na swój sposób :1luvu: Khe Khe z psicy tez piękny kot jest ( bo ona czasem myśli że jest kotkiem)

Będę ryczeć jak Mambiątko sobie pojedzie - ale tak już jest dzieci się odchowuje i lecą sobie dalej już bez nas, swoją drogą ........

Tequila nie martwi wygląda na to że ma zmiany neurologiczne :cry: :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Śro cze 23, 2010 8:20 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

halo halo co tam u Was?
:)
bo ja się już ni emogę doczekać :D

Rooda

Post » Śro cze 23, 2010 12:56 Re: Etiopia i Kotołaki witają. Mamba Nala gościnnie na DT.

Rooda pisze:halo halo co tam u Was?
:)
bo ja się już ni emogę doczekać :D

Hej Hej

Żyjemy Mambo Nalusia oki - nawet mam wrażenie że coraz mniej charczy.... To dobry znak, ale puk puk żeby nie zapeszyć.

Co do sterylizacji chyba jednak będzie Was czekało ciachnięcie dziewczynki u Was... :oops: Trochę się pokomplikowało i .... Jak się coś zmieni to zrobimy to na miejscu.

Urzęduje z moimi kotami - strat w kotach nie stwierdzono, baaaa potrafi jeść i z innym kotem z miseczki i spać obok na łóżko. Od czasu do czasu sobie przypomina ja cie nie lubi i robi phhhhhh i wrrrrrrr ale bez przekonania.

Tak że myślę że jak się do Bisi i Noniaka przekona będzie oki . Na pewno będzie trzeba je kontrolować , ale myślę że się nie pozjadają ...

Czy ja dobrze liczę że to już za 11 dni ?( 3 lub 4 lipca) :1luvu: :cry:
IT'S OVER

Etiopia

[poprzednia][następna]