Bombilla ma DOM!!! :D :D :D gratulujemy dokocenia, mb!!! :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 16, 2008 20:45

A u nas po leniwej sobocie - leniwa niedziela. Odpoczywamy, bo tydzień, który minął, był dla mnie nerwowy, więc i biedne koty wyczerpały się psychicznie w moim towarzystwie :wink:

Ale jest jedna radosna wiadomość: około godziny 14-tej Kropcia i Bisia dały sobie "buzi", mijając się w drzwiach :D

Pozdrawiamy wszystkich rozleniwionych i tych, którzy jednak coś dzisiaj robili :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie mar 16, 2008 21:23

Koty odczuwają naszą nerwowość, niestety :(
Ja już drugi miesiąc rozleniwiam się w domu :wink:
A Kropcia i Bisia doszły już pewno do porozumienia, że miejsca wystarczy dla wszystkich :wink:
W taką pogodę to nic się nie chce robić!
Dziękujemy za pozdrowienia i życzymy dziewczynkom pięknych snów o słoneczku :)
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon mar 17, 2008 0:02

Dobrze wiedzieć, że nie tylko u nas była leniwa niedziela :D Dobrze, że jutro poniedziałek, bo ileż mozna leniuchować :wink:

Chłopaki przesyłają serdeczne pozdrowienia dziewczynkom i ich wspaniałej Dużej :D Ja również pozdrawiam Dużą i przesyłam mizianki dziewczynkom :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon mar 17, 2008 17:46

Dziękujemy za pozdrowienia i pozdrawiamy ciepło i slonecznie w ten brzydki, szary poniedziałek :D

Ja też niestety rozleniwiam się w domu i to dużo dłużej niż dwa miesiące, a do tego zupełnie wbrew swej woli. Tylko koty są bardzo zadowolone z tej sytuacji i kiedy czasem wyjdę na dłużej, to po powrocie zastaję w przedpokoju cały tłum oburzonych kotów, patrzących na mnie z głębokim wyrzutem. Bisia też zawsze znajduje się wśród nich i też jest oburzona :lol:
A dzisiaj, przy tej pogodzie, koty kontynuują "słodkie nic nierobienie" :wink: Niejakim wyjątkiem jest Kasia, która w deszczową pogodę staje się bardzo sentymentalna i co jakiś czas dopada mnie, żeby pougniatać sobie trochę i pociumkać na mnie ubranie :lol:

mb

Post » Pon mar 17, 2008 20:10

Dziękujemy za słoneczne pozdrowienia :D Dzień był naprawdę szary i ponury, więc takie pozdrowienia są tym bardziej mile widziane :D
Taka pogoda rozleniwia zarówno ludzi, jak i koty (które często szukają tylko pretekstu, żeby leniuchować :wink: ). Dobrze, że chociaż sentymentalna Kasia dotrzymuje Ci towarzystwa, nawet jeśli nie bezinteresownie :wink: :D U mnie obecnie dwa koty na stanie, a przez większość czasu, czuję się jakbym nie miała żadnego :wink:

Pozdrawiamy i przesyłamy mizianki* :D

*Każdy wybiera, co bardziej lubi :wink:
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Pon mar 17, 2008 20:43

Witam wieczorową porą :)
Cały dzień zmarnowałam niepotrzebnie, odechciewa mi się wszystkiego, dobrze że mam koty...
Życzę wszystkim dobrej nocki :)
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon mar 17, 2008 20:59

Dziękujemy za pozdrowienia i mizianki - rozdzieliłam je sprawiedliwie i według gustu :lol:

kasia86 pisze:Cały dzień zmarnowałam niepotrzebnie, odechciewa mi się wszystkiego, dobrze że mam koty...

Nie ma zmarnowanych dni - jeśli nawet było całkiem do d..., to przynajmniej zdobyło się nowe doświadczenie życiowe i tak należy to traktować. Wiem, że to trudne, ale to najlepsze wyjście :D
A gdyby nie koty, to chyba nie przetrzymałabym minionego roku. A na pewno zawdzięczam im to, że nadal jestem szczęśliwą posiadaczką zdrowia i fizycznego i psychicznego :lol:

Dziękujemy za pamięć o nas, pozdrawiamy i życzymy słodkich snów w tę mokrą i wietrzną noc marcową :D

mb

Post » Wto mar 18, 2008 22:27

Kolejne upomnienie... tylko ile tych upomnień może być? :roll: Chyba czas zastanowić się nad jakimiś poważniejszymi sankcjami 8)

Mizianki dla dziewczynek i pozdrowienia dla ich niesubordynowanej Dużej :wink: :D

anna09

Post » Wto mar 18, 2008 23:04

anna09 pisze:Kolejne upomnienie... tylko ile tych upomnień może być? :roll: Chyba czas zastanowić się nad jakimiś poważniejszymi sankcjami 8)

Mizianki dla dziewczynek i pozdrowienia dla ich niesubordynowanej Dużej :wink: :D

Duża się dzisiaj zapomniała, bo była zajęta swoim rozwojem duchowym :wink: No i nic nowego się nie dzieje. Z jednym wyjątkiem: Bisia dzisiaj pobiła swój rekord mruczenia. Najpierw obudziła się z powodu jakiegoś złego snu, następnie ja ją pocieszyłam, a potem ona zaczęła mruczeć i mruczała nieprzerwanie od 12.45 do 15.45. A jest to mruczenie, które słychać w całym mieszkaniu. Około 14.30 wstała i mrucząc poszła zrobić siusiu, następnie mrucząc najadła się i napiła, mrucząc wróciła na fotel i kontynuowała mruczenie :lol:

Dziękujemy za mizianki i pozdrowienia :D Mam nadzieję, że sankcji jeszcze nie będzie :lol:

mb

Post » Wto mar 18, 2008 23:45

mb pisze:Duża się dzisiaj zapomniała, bo była zajęta swoim rozwojem duchowym :wink:

Nie zaprzeczam, że rozwój duchowy jest ważny... ale nie można zaniedbywać najbliższych :wink:

mb pisze:Z jednym wyjątkiem: Bisia dzisiaj pobiła swój rekord mruczenia. Najpierw obudziła się z powodu jakiegoś złego snu, następnie ja ją pocieszyłam, a potem ona zaczęła mruczeć i mruczała nieprzerwanie od 12.45 do 15.45. A jest to mruczenie, które słychać w całym mieszkaniu. Około 14.30 wstała i mrucząc poszła zrobić siusiu, następnie mrucząc najadła się i napiła, mrucząc wróciła na fotel i kontynuowała mruczenie :lol:

:lol: :lol: :lol: Kochana Bisia :love: Jest jej dobrze i chce to ogłosić całemu światu :D To Twoja zasługa, Mb :1luvu:

mb pisze:Mam nadzieję, że sankcji jeszcze nie będzie :lol:

Jeszcze nie... :wink:

Spokojnej nocy i kolorowych snów wszystkim dziewczynkom, Duzym i Małym :D

anna09

Post » Śro mar 19, 2008 22:30

Wieczór dobry :wink:
Ja uwielbiam jak kot mruczy, jest to muzyka dla moich uszu :D
A twoja Bisia szczęśliwa, to nadrabia zaległości w mruczeniu :D

Dobrej i spokojnej nocki życzę dziewczynkom :)
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro mar 19, 2008 22:32

Oj... :?

Jutro już wyjeżdżam na świeta i nie będę miała zbyt często dostępu do sieci, więc już dzisiaj życzę Tobie i dziewczynkom miłych i radosnych świąt :D

anna09

Post » Czw mar 20, 2008 17:29

anna09 pisze:Oj... :?

Jutro już wyjeżdżam na świeta i nie będę miała zbyt często dostępu do sieci, więc już dzisiaj życzę Tobie i dziewczynkom miłych i radosnych świąt :D

Dziękujemy i także życzymy Wesołych Świąt :D

mb

Post » Czw mar 20, 2008 17:41

kasia86 pisze:A twoja Bisia szczęśliwa, to nadrabia zaległości w mruczeniu :D

Przyznaję, że Bisia nieustannie wygląda na bardzo zadowoloną. Jako dowód - zdjęcia z dzisiejszego popołudnia na ukochanym fotelu :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A jak się czują Kubisia, Lusia, Bunia, Kasieńka, Franuś i Miecio? :D

mb

Post » Czw mar 20, 2008 18:08

Ślicznie śpi maleństwo, takie niewiniątko :D
Niczym mały bebiś, już bym kochała :wink:
Szkoda, że zimno na dworzu, to pewno Bisia i reszta futer nie spałyby tak smacznie, tylko buszowały na trawce :)
Ale co tam, kiedyś się zrobi wreszcie ciepło, i wtedy nie uświadczysz skarbów w domu :wink:

Spójrz czy to nie piękne :love:
http://img146.imageshack.us/img146/7480 ... 070uc8.jpg
Kasia i Mieciu pokazują się dziewczynkom :)
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]