Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
D4E0F pisze:Ja już mam mnóstwo wątpliwości, czy aby maszyna się nie rozhisteryzowała...znaczy rozhibernowała...no.., że zepsuta jest. Wiesz masz rację, że to nie była PNN, ale pomyśl ile futer może być błędnie zdiagnozowanych na PNN, jeśli opiekun nie będzie wystarczająco dociekliwy. Taki trend zauważyłem w wątku dla nerkowców - jeśli CREA i UREA high, to leczenie zachowawcze, bez dociekania przyczyn. Przecież nie leczone przewlekłe odmiedniczkowe zapalenie nerek prowadzi wprost do PNN, prawda?
D4E0F pisze:Ja silnie wątpię jeszcze w definitywne wyleczenie Olka. Przez ostatnie 3 miesiące dostawał Furagin nieregularnie, ~ co dwa dni. Przesunięcie obrazu jest - LYM = 58,8%, więc sądzę, że ta infekcja się jeszcze tli w jego nerkach i na 2 najbliższe miesiące zakładam podawać mu leki regularnie 1 raz dziennie.
Estraven pisze:1. Za serię wulgarnych wypowiedzi i brak zmiany postępowania po dwóch kolejno zwróconych uwagach otrzymał tygodniowego bana na ochłonięcie.
2. W jego trakcie wszedł pod kolejnymi nickami, nasilając wulgarne wypowiedzi (także na PW). Zaskutkowało to banem trwałym.
3. Kolejne próby wejścia pod nowymi nickami, miast przeprosin, przynoszą dalsze wulgaryzmy. To przesądza sprawę.
4. Która jest zamknięta.
F7E2A3 pisze:Inwazja
http://90.156.65.160/Jadzia/
Poszukuję pilnie domu dla matki i jednego kociaka. Matka nie ma jeszcze roku i jest miłą i sprytną kotką. Kocięta ok. 10 tyg. (do wydania za tydz.) są jednokrotnie zaszczepione i odrobaczone. Bezwzglednie zachwoują czystość i są zdrowe. wiecej info na maila. Maila należy sobie zoranizować we własnym zakresie, co nie jest trudne - wysyłanie PW najprawdopodobniej będzie nieskuteczne. koty wydam jedynie osobom inteligentnym na tyle, że pozyskanie takiej informacji nie będzie stanowić problemu. W przeciwnym wypadku, po 15 października, trafią do schroniska.
PcimOlki
##########################################################################################
Zgadzam się nie publikować obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych lub obrażających mniejszości rasowe, religijne i seksualne materiałów, jak również innych materiałów, które mogą pogwałcać prawo w Twoim kraju, kraju, gdzie "Miau.PL" jest hostowane lub Prawo Międzynarodowe.
Nie zgadzam się z dowolnością interpretacji regulaminu i Prawa prezentowaną nagminnie przez administracje "Miau.PL". W szczególności nie zgadzam się z dyskryminacją persolnalną, wynikającą z osobistego stosunku do użytkowników. Koty pod moją opieką nie są gorsze od innych, a na pewno są lepiej zadbane od średniej statystycznej na niniejszym forum. Dziwi więc fakt upierdliwego i w całej rozciągłości nieskutecznego uwalania moich kolejnych wcieleń. Bytów które zwykle jawnie personalizują autora, czyli mnie. Ponieważ jestem leniem i nie chce mi się zakładać co chwilę następnych kont, a administracja "Miau.PL" nie jest w stanie poradzić sobie nawet ze spamem rozpowrzechnianym za pomoca portalu, a co dopiero ze skutecznym zablokowaniem takiej możliwości osobom o minimalnej wiedzy technicznej, po skasowaniu tego konta, następne byty pozostaną niejawne.
PcimOlki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1241 gości