znalazłam ząbki Maleńtasa.... 3 ale jakby na jednym korzeniu????
jak zajrzałam Małej do pysia zobaczyłam, że w górnym dziąśle ma rankę - krwawi....
czy to możliwe że wyłamała sobie ząbki? czy je raczej zmienia?
ale skad krwawiące dziąsło??
u Śrubci czegoś takiego nie zawuażyłam
Myniu ja tez znajdowałam ząbki Śrubci, ale były pojedyncze, nie potrójne i nie miała krwawych ranek w pysiu (fakt, faktem że nie dała sobie zajrzeć do niego)
Nawet jeśli panikujesz to dlatego, że kochasz Cholibka, jeśli nawet wyłamała sobie ząbki to już nic na to nie poradzisz. I pewnie nie zapobiegniesz, bo przecież nie schowasz przed nią chrupeczek. A to tylny ząbek ? Może takie ząbki tam kotki mają....? Kurczę, nie znam się na kocim uzębieniu, choć powinnam
Mnie się wydaje, że jeśli to cały ząbek z korzeniem, to nie ma się co przejmować. Zwłaszcza, że to chyba mleczak jest.
Jak moja Puma straciła jednego kła, to wet obejrzał i powiedział, że jak korzeń nie został, to jest ok. No i ma teraz tylko 3 kły. Zresztą tak samo jak Myszkin i Gryzzli.
ho, ho, ho trochę mnie tu nie było i proszę!
Kota rozrasta Ci się w tempie zastraszającym.
Widzę, że niedługo stolik będziesz musiała wymieniać na większy a i kanapę niewykluczone że też.
Co Ty jej do żarcia dosypujesz, nawóz jakiś miałam swego czasu znajomego, który tak nagle się rozrósł i twierdził uparcie, że to na mamusinym wikcie, a w sklepie z anabolikami go widziano
Zdjęcie jest urocze, modelka takoż, to nic dziwnego, że się spodobało Mnie się podobało bardzo zdjęcie na dłoni, szkoda, że ostrość zjechała z pysia...