MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Zawsze możesz spać na brzuchu, wtedy kicia będzie spać na kręgosłupiemir.ka pisze:nawet dobrze, bo go wyprostuje
To może same spróbujecie?
Ja 8 lat spałam pod Pigułką. Brakuje mi tego
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Zawsze możesz spać na brzuchu, wtedy kicia będzie spać na kręgosłupiemir.ka pisze:nawet dobrze, bo go wyprostuje
To może same spróbujecie?
Ja 8 lat spałam pod Pigułką. Brakuje mi tego
MB&Ofelia pisze:Nie ma co maruddzić. 3 koty w łóżku, obojętnie na której części ludzia, to tyyyle ciepełka! Jak znalazł na kryzys energetyczny![]()
Moje pannice miały etap spania na mnie, na nogach, tyłku albo na plecach. Zwykle pojedynczo, ale zdarzyło mi się leżeć pod dwukotem. I nawet dało się tak zasnąć
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nie ma co maruddzić. 3 koty w łóżku, obojętnie na której części ludzia, to tyyyle ciepełka! Jak znalazł na kryzys energetyczny![]()
Moje pannice miały etap spania na mnie, na nogach, tyłku albo na plecach. Zwykle pojedynczo, ale zdarzyło mi się leżeć pod dwukotem. I nawet dało się tak zasnąć
Przez całe życie Pigułki spałam pod dwukotem
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nie ma co maruddzić. 3 koty w łóżku, obojętnie na której części ludzia, to tyyyle ciepełka! Jak znalazł na kryzys energetyczny![]()
Przez całe życie Pigułki spałam pod dwukotem
Cieplutko było, co nie?
Nul pisze:Kiedy włączę ogrzewanie
Skończy się to ze mną spanie
Na piec pójdą kocie panie
Tylko Feliś mi zostanie

Nul pisze:Kiedy włączę ogrzewanie
Na piec pójdą kocie panie
Tylko Feliś mi zostanie

mir.ka pisze:Nul pisze:Kiedy włączę ogrzewanie