MaryLux pisze:Chikita pisze:Możesz kupić sobie taki kominek bio.
Gdzie i za ile monet?
No kupisz wszędzie. W takim Leroy czy OBI już za 200,00 zł. Od samego patrzenia robi się cieplej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Chikita pisze:Możesz kupić sobie taki kominek bio.
Gdzie i za ile monet?
MaryLux pisze:Kot-tyna pisze:Ofelijo, Carmen - ja też ucieszyłem się, gdy zobaczyłem, że moja duża zdejmuje firany. Wiedziałem, że zaraz otworzy okna i będę mógł troszkę przewietrzyć się. A tu - d... blada! Ledwie wystawiłem nos na zewnątrz, a już poczułem okropne zimnisko. Uciekłem na fotel.
Oj, Curek, nie grymaś, jeszcze nie ma mrozu
Chikita pisze:MaryLux pisze:Chikita pisze:Możesz kupić sobie taki kominek bio.
Gdzie i za ile monet?
No kupisz wszędzie. W takim Leroy czy OBI już za 200,00 zł. Od samego patrzenia robi się cieplej.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Kot-tyna pisze:Ofelijo, Carmen - ja też ucieszyłem się, gdy zobaczyłem, że moja duża zdejmuje firany. Wiedziałem, że zaraz otworzy okna i będę mógł troszkę przewietrzyć się. A tu - d... blada! Ledwie wystawiłem nos na zewnątrz, a już poczułem okropne zimnisko. Uciekłem na fotel.
Oj, Curek, nie grymaś, jeszcze nie ma mrozu
jak to nie ma, jest
MB&Ofelia pisze:Plus czy nie plus, Ofelia trzęsie się jak galareta już przy plus 10
Chikita pisze:Moja o każdej porze wyje na balkon. To ją wypuszczam, ale zaraz znowu się drze, bo nic nie widać (szyby od zabudowy parują) No to jej przetrę dwie szyby aby popatrzyła. I zaraz znowu wrzask żeby na półkę puścić No to puszczam. Ostatnim razem padał śnieg i nie wróciła, była nim zafascynowana (a raczej śladami łapek). Musiałam ją wziąć pod pachę i wynieść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 64 gości