Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Dropsiku ukoffany, naprawdę chcesz ze mną mieszkać?
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Dropsiku ukoffany, naprawdę chcesz ze mną mieszkać?
Pewnie, że chcę. Obawiam się jednak, że teściowa mnie za próg nie wpuści
![]()
Twój Drops.
MB&Ofelia pisze:Lusia i Drops. Możecie przylecieć kotolotę do mię w odwiedziny. Ino poczekajcie aż Duża dokupi miąska coby starczyło dla nas wszystkich. Jak jej długo pomiauczę to może i jakowąś rypcię kupi. Lubiacie?
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Lusia. No to będę miauczeć o tą rypcię. Teraz mieliśmy troszku rypci ino wądzonej co se Duża kupiała do kanapku. Oczywiście dostałam troszku, bo jakby nie dała to bym jej nasiusiała do kapciów! Mała Ciorna też dostała ale nie chciała, ino prychnęła że nie lubia. No to amciałam moją i jej porcyjku. Ta Mała Ciorna to jezd dziwmna![]()
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Lusia. No to będę miauczeć o tą rypcię. Teraz mieliśmy troszku rypci ino wądzonej co se Duża kupiała do kanapku. Oczywiście dostałam troszku, bo jakby nie dała to bym jej nasiusiała do kapciów! Mała Ciorna też dostała ale nie chciała, ino prychnęła że nie lubia. No to amciałam moją i jej porcyjku. Ta Mała Ciorna to jezd dziwmna![]()
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. No to będę miauczeć o tą rypcię. Teraz mieliśmy troszku rypci ino wądzonej co se Duża kupiała do kanapku. Oczywiście dostałam troszku, bo jakby nie dała to bym jej nasiusiała do kapciów! Mała Ciorna też dostała ale nie chciała, ino prychnęła że nie lubia. No to amciałam moją i jej porcyjku. Ta Mała Ciorna to jezd dziwmna![]()
Książniczka Ofelja
Fajna jest, bo możesz zjadać jej porcje![]()
Sabcia
Chikita pisze:Miau Lusia.
Chiko
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. No to będę miauczeć o tą rypcię. Teraz mieliśmy troszku rypci ino wądzonej co se Duża kupiała do kanapku. Oczywiście dostałam troszku, bo jakby nie dała to bym jej nasiusiała do kapciów! Mała Ciorna też dostała ale nie chciała, ino prychnęła że nie lubia. No to amciałam moją i jej porcyjku. Ta Mała Ciorna to jezd dziwmna![]()
Książniczka Ofelja
Sabcia
Mądra Sabulka
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. No to będę miauczeć o tą rypcię. Teraz mieliśmy troszku rypci ino wądzonej co se Duża kupiała do kanapku. Oczywiście dostałam troszku, bo jakby nie dała to bym jej nasiusiała do kapciów! Mała Ciorna też dostała ale nie chciała, ino prychnęła że nie lubia. No to amciałam moją i jej porcyjku. Ta Mała Ciorna to jezd dziwmna![]()
Książniczka Ofelja
Sabcia
Mądra Sabulka
Dziękuję Mamo-Lusiu![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości