Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Ktoś pytał o Czitusię...
A to przed chwilą, niestety mój smartfon aparat ma kiepski, zamglone wszystko, ale tak się ma Tutunia dzisiaj:
W marcu skończyła 17 lat, najukochańsza moja Tuta.
indianeczka pisze:czitka pisze:MB&Ofelia pisze:Studentka zasługuje na podwyższenie oceny końcowej!
A ja dla odmiany zapytam, jak się miewają Czitusia i Cosia?
Dziękuję, mają się dobrze, a nawet bardzo dobrze! Tak, masz rację, One gdzieś znikają w tych opowieściach o nie moich kotach, będziemy nadrabiać. Czasami mi się wydaje, że o Czitusi piszę już 17 lat, o Cosi chyba 14 i że już wszystko napisałam, ale to nieprawda. Poprawimy się, tylko kto to będzie czytał...ile można![]()
Ja będę czytać
czitka pisze:
Ciociu Chikito, jak my się cieszymy, że do nas zaglądasz! Tak , Twoja Mama! I Paś też Twój przecież, czekamy aż nas osobiście odwiedzisz, my chcemy Cię uściskać mocno, mocno!
MB&Ofelia pisze:czitka, i jak, masz już ten laterat? Czy nadal pracujesz bez niego?
(...) Osobliwością Enteropii jest ściorg z jego fauną i florą mętlinową. W naszej Galaktyce jedynym jego odpowiednikiem są ały w bezpiennych ulasach Jupitera. Całe życie Enteropii rozwinęło się, jak wykazują badania szkoły prof. Tarantogi, w obrębie ściorgu ze złoży balbazylowych. W zw. z masową zabudową lądową i wodną należy liczyć się z rychłym zniknięciem resztek ściorgu. Podpadając pod 6 paragr. ustawy o ochr. zabytków planetarnych (Codex Galacticus t. MDDDVII, vol. XXXII, pag. 4670), ściorg podlega ochronie; w szczególności wzbronione jest tąpanie go w ciemno. (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości