Moderator: Estraven

kasia.winna pisze:Niestety nie. To był fajny konkurs, ale ja za wolno szyję, żeby się konkursy wyrobić
Gosiagosia pisze:Gdzieś mi zginął przepis na twój chlebek a nie mam cierpliwości kopać w wątku. Jak będziesz miała czas i ochotę to napisz.
Dziś Marysia przyszła się przytulać i pomyślałam, że zrobię sobie z nią zdjęcie. Po czym pomyślałam, że z każdym koteczkiem zrobię sobie zdjęcie i pokażę Wam moje kotki ze mną, a nie takie zawsze samotne nie wiadomo gdzie.. więc jesteście zmuszeni oglądać moją facjatę, choć starałam się być na zdjęciu jak najmniej. No ale ciężko bylo jednocześnie tulić, ustawiać do zdjecia kotka tak żeby było go widać i klikać na telefonie. No ale jakoś poszło. 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

jolabuk5 pisze:Cudne fotki i kotki![]()
U mnie całowanie toleruje tylko Uszatka
Gosiagosia pisze:Dziękuję bardzo za przepis.
Zdjęcia cudne, ja tylko tak mogę tulic Hugona, Pusia tylko w nocy się pozwoli poprxytulac a Migus owszem przyjdzie na kolana i mruczy głaskana ale broń Boże całuski
MonikaMroz pisze:To byla sesja pt.:
„Elwirka kocha zwierzaczki”![]()
To ostatnie z Mańka cudowne![]()
![]()
kasia.winna pisze:Piękne facjaty. Ząb Marysi mnie rozwalił
A dziś całą noc z nią spałam. Budziła mnie głową, trącała jak baran, żeby wpuścić pod kołdrę, ale wpierw ukołysać
kasia.winna pisze:Wrzucałam kartki świątecznie w wątku robótkowym
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=170030&start=570
Jak widać kompletnie nie umiem robić zdjęć

Moli25 pisze:Oezu!!!!!!!!!!!
Nie mogę przestać się uśmiechać do telefonu !!!wspaniale, ale to genialne zdjęcia![]()
Fenomenalne

moja Mania też spała ze mną tak koło głowy. Ale nie pod kołdrą, za to na poduszce kwiryna pisze:Jaka Maniusia cudna
moja Mania też spała ze mną tak koło głowy. Ale nie pod kołdrą, za to na poduszce
no albo mi na brzuchu. Mańki wiedzą co dobre.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości