Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Dziś wolne.
Fajnie mi się spało z Zuzią na nogach i Polusią pod ręką - moje kochane przytulaski. Tak spałyśmy do 6 rano. Udało mi się jeszcze usnąć i po 8 wyrwał mnie ze snu domofon. Pan listonosz przyniósł mi paczuszkę. Pierwsza z zamówionych książek już przyszła. Brawo dla sprzedawcy. Szkoda tylko ,że obudziłam się z bólem głowy. Dziewczyny dostały śniadanko. Trochę zjadły . Zuzia chwilkę odpoczęła i właśnie zrobiła kolejne podejście do miseczki. A teraz w jej ślady poszła Pola.
Dziś mój ostatni dzień z tv i internetem od obecnego dostawcy. Ciekawe kiedy mi odłączą. Do 6 lutego bo na ten dzień mam umówiony montaż zostaję bez tych doczesnych dóbr. Dziwnie będzie bo człowiek przyzwyczaił się do tego brzęczenia ze świecącej skrzynki jaką jest telewizor. Dobrze chociaż ,że w telefonie mam 10 GB internetu.
Od jutra w pracy zaczynają mi się ranki i nie jestem z tego zadowolona. Jutro czeka mnie ciężki ranek bo i pobudka o 4,15 i czeka mnie robienie gazetki na stoisku bo nikt mi jej wcześniej nie zrobi. Wpisana na dziś jest koleżanka będąca na zwolnieniu.Jak zwykle w cały świat ten grafik mamy ustawiony.
Od stycznia wzrosła najniższa krajowa. W tym miesiącu dostałyśmy aneksy do umowy z w związku z tą podwyżką. Ciekawe jak to wpłynie na nasze pensje. Może o 20 - 30 zł dostaniemy więcej .
Ewa L. pisze:No ......nie wiem czy już mam furgon z banku zamawiać na przewóz takiej gotówki.
Ewa L. pisze:Korzystając z tego ,że mam jeszcze internet i mama weszła do mnie zamówiłyśmy firanki w wisanie. Mama kupiła sobie dwie firanki - jedną gotową do kuchni a drugą na metry do pokoju - a ja zamówiłam sobie fiołki i pościel 3D tym razem nie z kotami tylko różowe róże.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No ......nie wiem czy już mam furgon z banku zamawiać na przewóz takiej gotówki.
lepiej nie, jeszcze Cie okradną
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Korzystając z tego ,że mam jeszcze internet i mama weszła do mnie zamówiłyśmy firanki w wisanie. Mama kupiła sobie dwie firanki - jedną gotową do kuchni a drugą na metry do pokoju - a ja zamówiłam sobie fiołki i pościel 3D tym razem nie z kotami tylko różowe róże.
te róże? https://sklep.wisan.pl/rozowe-roze-z-pr ... dlem-p3130
ja chyba tez zamówię z różami, bo obawiam się ,ze koty przestana przychodzić do łózka jak tam będa inne koty![]()
mama które firanki wybrała?
MB&Ofelia pisze:W urzędach takich jak ten w którym pracuję często zaczyna się od minimalnej. Później dodają staż, "awans" z inspektora na starszego inspektora, jakiś tam mnożnik się zmienia i powoli powoli pensyjka rośnie - chyba że zamrożą z powodu kryzysu czy z jakiegokolwiek innego powodu. A jak raz zamrożą to już tak łatwo nie odmrażają.
Dobrej nocki, Ewciu, i niech ci się przynajmniej przyśni duuuża podwyżka
Ewa L. pisze:Jak zwykle od rana w pracy mialam wkurwika przez moja kolezanke nieroba. Dodatkowo źle sie czułam z przyczyn naturalnych . Internetu w domu juz nie mam i telewizji tez nie choc jeszcze przed chwilą była. Nie pozostaje mi nic innego jak iść spać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot] i 1094 gości