Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ojej Inusia a czemu tak malutko dostałąś amciaku![]()
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ojej Inusia a czemu tak malutko dostałąś amciaku![]()
Bo ta @ chce, żebym schudła!
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ojej Inusia a czemu tak malutko dostałąś amciaku![]()
Inusia Ty powiedz tej swojej @ żeby sobie sama schudłą a Ciebie w spokoju zostawiła i porządnie karmiła no![]()
![]()
![]()
no jak tak można biednego kotecka głodzić no jak![]()
![]()
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ojej Inusia a czemu tak malutko dostałąś amciaku![]()
Inusia Ty powiedz tej swojej @ żeby sobie sama schudłą a Ciebie w spokoju zostawiła i porządnie karmiła no![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ojej Inusia a czemu tak malutko dostałąś amciaku![]()
![]()
![]()
![]()
Inusia jak Duża tak może głodzić koteczka, jak tak dalej będzie zapraszam do nas moja Duża nam nie żałuje.
Hugo![]()
![]()
KatS pisze:Inusiu, ja też podobno powinnam schudnąć. Ja tego zupełnie nie rozumiem, przecież trzeba mieć trochę ciałka a nie tylko same kosci. Dziwni są ci Duzi. A już nie wspomnę, że moja Duża to sama by mogła trochę schudnąć, ale nie, ona tylko nade mną się tak znęca!
-Stella
Salem 11 pisze:Proszę nie głodzić Inusi. To jest znęcanie się nad koteckiem. Tak nie wolno. To trzeba będzie zgłosić do odpowiednich władz.
Cymes oburzony postawą @ Inusi.
Edit: Moja @ też mnie głodzi.
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ojej Inusia a czemu tak malutko dostałąś amciaku![]()
![]()
![]()
![]()
Normalnie. Inka nie jest biedna - ma ciałka aż za dużo
MaryLux pisze:Futerka mogłaby mieć więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Kankan, Lifter i 20 gości