morelowa pisze:Dzięki!
Byłaś w Katowicach? Często jesteś w klubie?
Ma być ok/ponad 30st.[zależnie od portalu
]
W większość wtorków wpadam do Klubu - bo znajomi i dobrze zaopatrzona biblioteka
Moderator: Estraven
morelowa pisze:Dzięki!
Byłaś w Katowicach? Często jesteś w klubie?
Ma być ok/ponad 30st.[zależnie od portalu
]
dla Morelki!

Koty dostały nowe papu, zupełnie im nie znane i okazało się, że jest baaaardzo chetnie jedzone
Dziewczyna poleciała do tramwaju, a ja próbując nie umrzeć ze strachu, zabrałam się - w towarzystwie zainteresowanych kotów - za łapanie do szklanki. Siedział sobie na kloszu, na lodówce i jak podchodziłam to odwrócił głowę i .. patrzył na mnie takimi czarnymi oczkami
Dziękuję za zaproszenie morelowa pisze:https://swiatmakrodotcom.wordpress.com/2011/10/02/szerszen-europejski-vespa-crabro-owad-ktoremu-lepiej-nie-podskakiwac/
[ciekawy blog z Olsztyna]
wyjaśniający kto tak na prawdę jest dzielny. Bo szerszen nie taki straszny jak go malują![]()
... że użądlenie przez szerszenia jest o wiele mniej niebezpieczne, niż użądlenie przez pszczołę. .
.... Na nasze szczęście, szerszenie to najłagodniejsi przedstawiciele osowatych, z jakimi w ogóle można się zetknąć! Przeważnie zachowują się wyjątkowo pokojowo, bez przejawiania agresji.
Nie zabijać !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości