klaudiafj pisze:We Wrocławiu macie targi IT - może Twoj mąż chcial by sie wybrać?
OoooO moj mąż to z IT tylko Allegro i Olx
Ja jestem bardziej IT niż on
Jakbyś mu napisała ze jest cos z kotkami związanego to pierwszy by leciał

ostatnio jechaliśmy przez Czechy i była hurtownia, ale to była ogromna hala, to moj maż mowi o "TRIXIE" moze cos maja dla kociaków naszych?
Dzien dobry, ja dzis głaszcze i tulę moje futrzaki cały dzien gdyż zawzdy albowiem ponieważ mam URLOP
Tylko na dwie godziny jedziemy do tej hurtowni z łazienkami

a pozniej wracam i dalej zabawiamy koty
Dzis robie pierożki ze szpinakiem
Zawsze maż sie krzywo patrzył jak jadłam szpinak, ale ja wręcz uwielbiam go.
Ostatnio mowie "spróbuj to jest naprawdę smaczne, jest bardzo dobrze zrobiony" to skrzywił sie, ale zaufał doświadczonej kucharce

zjadł i sie najeść nie mógł.
Zrobic szpinak pod jaka kolwiek postacią to jest sztuka, nie kazdy potrafi, długo zajęło mi przysposabianie tej wiedzy, ale moge smialo napisać, dołączyłam do znawców szpinakowych potraw.
Wielu klientów przychodzi do restauracji i mówi "tu potraficie zrobic szpinak, tylko u was jem szpinak, jadlem we Wrocławiu w restauracji szpinak ale wasz jest o wiele razy lepszy" wiec to buduje człowieka i napędza do działania i stwierdzenia "szefie proszę mnie nauczyć robić szpinak" i tak o to rozpoczęłam przygodę ze szpinakiem
Chyba nigdy tyle nie napisałam na forum, ale wachlarz gastronomii jest tak wielki ze czasami mam naprawdę ochote wydać książkę
Jak juz dzisiejszy post zaczęłam od szpinaku to zapytam sie czy znacie takie ciasto ze szpinakiem jak LEŚNY MECH?

Jest wyjątkowe i bardzo delikatne