Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 07, 2015 10:42 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

Hej Milenko :)
Niestety taka pora, że człek choruje :/ Dobrze, że kotki zdrowe :) Ja też nie umiem w domku pracować, mimo, że pracuje - jak robię zdjęcia to moje pierniki wskakują mi na scenę. Oczywiście jakbym miała im robić zdjęcia to by nie chciały wejść na tło, ale jak już mają mi przeszkadzać to są pierwsze. Nawet wrzuciłam ostatnio zdj jak szalały mi po tle, aż w końcu się potłukły i obraziły haha A jak siedzę przy kompie to też wciąż coś trzeba robić - posprzątać, ugotować i służyć kotkom, no ale są też tego plusy, prawda? :)
A jak było na wyjeździe u przyjaciółki? Może pokażesz jakiś widoczek? :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 07, 2015 10:44 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

No tak :) Chociaż ja niezbyt dobrze znoszę takie nic-nie-robienie. Ja muszę być w akcji :) Dlatego chyba dzisiaj coś uszyję. Mam nowy materiał w kotki:

Obrazek

Zastanawiam się nad bluzeczką :)

Klaudia - w Birmingham było fajnie, bardzo intensywnie. Mało spałam. Przyleciałam we czwartek późnym wieczorem, w piątek był cały dzień zwiedzania (po 4 godzinach snu, no bo trzeba było przecież pogadać do rana :) ). Wieczorem angielska knajpa, znowu gadanie do rana. A w sobotę to już przygotowania do urodzinowej imprezki i sama imprezka. Niedziela upłynęła na leczeniu się po imprezce, a wieczorkiem wróciłam do Krk. Oto kilka zdjęć:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jedynie, co mi się tam nie podoba to pogoda - w przeciągu jednego dnia przeszły prawie wszystkie zjawiska atmosferyczne. Wyszłyśmy z domu - pełne słońce, za chwilę śnieżyca. Po chwili straszny wiatr. I znowu słońce. Chyba przez ten okropny wiatr jestem teraz chora... Ale warto było :)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob lut 07, 2015 11:21 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

Zdrówka dla Was Milenko,kurujcie się <3 :)
Materiał w kotki super,czekam na efekt tego co wyczarujesz :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob lut 07, 2015 12:38 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

Milena_MK pisze:No tak :) Chociaż ja niezbyt dobrze znoszę takie nic-nie-robienie. Ja muszę być w akcji :) Dlatego chyba dzisiaj coś uszyję. Mam nowy materiał w kotki:

Obrazek

Superancki! ja sobie podobną podszewkę w torebce wybrałam :oops: podszewka jest błękitna w kotki a na samej torebce, w większości zrobionej z ciemnogranatowej skóry jest wyhaftowana w tym samym kolorze skacząca lwica :1luvu:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lut 07, 2015 23:15 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

Hejka :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lut 08, 2015 8:56 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

Milenka jak henna?;)
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie lut 08, 2015 12:35 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

No piękna wycieczka :) A pogoda ciekawa ;) Cóż, mogło być nudno - słońce, ciepło, zero wiaterku, a tak było wszystko hehe :)
Materiał superancki :ok:

klaudiafj

Post » Śro lut 11, 2015 23:20 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

Obrazek

aannee99

Post » Nie lut 15, 2015 12:25 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

MamaMeli pisze:Milenka jak henna?;)

Henna spoczko, póki co jeszcze nie zauważyłam właściwości pielęgnacyjnych, ale to pewnie przyjdzie z czasem.

Ania - po dzisiejszym poranku naprawdę utwierdziłam się w przekonaniu, że psów - a zwłaszcza bulterierów - mam serdecznie dość. Człowiek wstaje rano w dobrym humorze, słonko świeci, żyć się chce po czym zastaje cały zarzygany i zasrany pokój, bo mój pies postanowił zjeść plastyk...

Milena_MK

Post » Nie lut 15, 2015 12:28 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

O kurcze, nie fajnie... Wiem, że wtedy ręce opadają... Mojej też zdarza się pawika puścić.. Te drugie,to na szczęście nie, no ale... :strach:

Co ona tam plastikowego pożarła??
Obrazek

aannee99

Post » Nie lut 15, 2015 12:32 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

Pojęcia nie mamy, pewnie coś na spacerze chociaż zawsze ma kaganiec. Ale ewidentne było coś plastikowego. Bo chyba, że nam jakieś wieczko upadło i nie zauważyliśmy. Ciekawe, co będzie jutro przed pracą... Bo dzisiaj to jeszcze jest czas posprzątać, ale jutro Antoś wyjeżdża rano na zimowisko, a ja potem pędzę do pracy. Więc jak będę mieć taką niespodziankę to oświadczam, że mogą mnie od razu zawieźć do psychiatryka...

Milena_MK

Post » Nie lut 15, 2015 14:26 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

Milena_MK pisze:Pojęcia nie mamy, pewnie coś na spacerze chociaż zawsze ma kaganiec. Ale ewidentne było coś plastikowego. Bo chyba, że nam jakieś wieczko upadło i nie zauważyliśmy. Ciekawe, co będzie jutro przed pracą... Bo dzisiaj to jeszcze jest czas posprzątać, ale jutro Antoś wyjeżdża rano na zimowisko, a ja potem pędzę do pracy. Więc jak będę mieć taką niespodziankę to oświadczam, że mogą mnie od razu zawieźć do psychiatryka...

może już zdążyła przetrawić , reszta wyszła w inny sposób i wszystko będzie dobrze :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 15, 2015 14:31 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

Hej :)
Biedny piesio :( Na pewno cierpiał mocno... i na pewno nie chciał nabałaganić, pieski nie lubią wypróżniać się w domku, a skoro to zrobił to już nie mógł wytrzymać. Biedny piesio, oby już w brzuszku było dobrze. A pieski takie są jak odkurzacz...
Trzymaj się i przytul go ode mnie :)

klaudiafj

Post » Pon lut 16, 2015 19:19 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

Pamiętacie jeszcze ten materiał w kotki? Paczcie, co sobie uszyłam :D

Kocia pidżamka:
Obrazek

Milena_MK

Post » Wto lut 17, 2015 18:21 Re: Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

Obrazek
Zawsze pełnych miseczek,
dużo myszek i piłeczek,
posłusznego personelu,
i kocich przygód wielu!

MB, Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]