barbarados pisze:jak juz przyjdzie , to sprawdź , czy wzystko działa i daj znać
gra i buczy
dzięki raz jeszcze Moderator: Estraven
barbarados pisze:jak juz przyjdzie , to sprawdź , czy wzystko działa i daj znać
dzięki raz jeszcze magdar77 pisze:Mogę nauczyć, ale jeszcze 2 lata musiałabym jeździć z nią.Dorosłe dzieci czasem są fajniejsze

kuba.kaczor13 pisze:barbarados pisze:jak juz przyjdzie , to sprawdź , czy wzystko działa i daj znać
gra i buczydzięki raz jeszcze

magdar77 pisze:Mogę nauczyć, ale jeszcze 2 lata musiałabym jeździć z nią.Dorosłe dzieci czasem są fajniejsze

Ewa L. pisze:Kubusiu ale w avatarku ci oblicze złagodniało

kuba.kaczor13 pisze:Arielko , przetłumacz proszę tekst ze swojego podpisu .Google tłumacz się gubi , tłumaczenie dosłowne jest bez sensu .
Madziarski to specyficzny język![]()
![]()
![]()
.Próbowałem kiedyś kupić na Węgrzech mapę i winietę .Jesoooo ,nigdy więcej .
Wolę przepłacić w Polsce
to cytat z popularnego i u nas opowiadania "Z pamiętnika kota":
"Kto nie zrozumie mojego cichego mruczenia, ten nie zasługuje, by rozsądne, obdarzone dobrym smakiem zwierzęta przywiązywały się do niego."
na angielski taki sam bezsens
ja po prostu robię swoje, to nie ma co podziwiać, za to naśladownictwo polecam
(no, prawie, bo doba ma tylko 24h / i mówiąc wszystko nie mówię o kwestiach finansowych, bo aż takich kokosów nie zarabiam, ale o poczuciu że wszystko zależy tylko i wyłącznie ode mnie/)Spilett pisze:Arielciu, dziś mój TŻ tak zaglądał mi przez ramię jak byłam na Waszym wątku, i mówi tak: "To ona zna węgierski, włoski i angielski? I tak ładnie rysuje? I śpiewa też? WOOOOOOOOW!" z niekłamanym podziwem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jolabuk5 i 7 gości