Jutro na 9 umówiłam się z promotorem na oddanie ostatecznej wersji pracy, będę musiała wcześnie wstać, a tak się przyzwyczaiłam do wylegiwania długiego

Moderator: Estraven

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Milena_MK pisze:Suuuper, to już będziesz miała jedną rzecz z głowy !!!
Bellemere pisze:Hahahaha, no padłam, jaka ta Perełka sprytna!przyznaj się, masz tresowanego kota!

Spilett pisze:Ano, jakoś tak lżej na sercu
Jutro na 9 umówiłam się z promotorem na oddanie ostatecznej wersji pracy, będę musiała wcześnie wstać, a tak się przyzwyczaiłam do wylegiwania długiego

1. Cztery egzemplarze pracy dyplomowej inżynierskiej:
2 egzemplarze pracy wydrukowane w formacie A4 (1 dla promotora i 1 dla recenzenta – ten egzemplarz wraca do studenta po egzaminie dyplomowym)
1 egzemplarz przeznaczony do akt (pomniejszony do formatu A5 i wydrukowany dwustronnie w formacie A4 - poziomo, czyli 2 strony pracy na jednej stronie A4 z interlinią zmniejszoną do 1 i czcionką 10) przedziurkowany, związany sznurkiem, włożony w teczkę lub foliową koszulkę
Kopia pracy na płycie CD w formatach: *.txt oraz *.pdf (oba formaty na tym samym dysku); płytę należy opisać: imię i nazwisko, nazwę Wydziału, rok akad. 2012/2013
Każdy egzemplarz pracy zawiera oświadczenie o: (1) samodzielności wykonanej pracy dyplomowej, (2) oświadczenie o jej udostępnieniu oraz (3) oświadczenie promotora o sprawdzeniu pracy programem antyplagiatowym pod względem nieuprawnionych zapożyczeń – wszystkie 3 oświadczenia umieszczone na ostatniej stronie pracy dyplomowej (wzory oświadczeń znajdują się na ostatniej stronie niniejszego dokumentu).

Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 18 gości