Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 06, 2014 12:41 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Ano, jakoś tak lżej na sercu :D
Jutro na 9 umówiłam się z promotorem na oddanie ostatecznej wersji pracy, będę musiała wcześnie wstać, a tak się przyzwyczaiłam do wylegiwania długiego :ryk:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon sty 06, 2014 12:51 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Suuuper, to już będziesz miała jedną rzecz z głowy !!!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon sty 06, 2014 13:00 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

O ludzie jak sie czyta to forum to można umrzeć ze śmiechu.
Tak sobie teraz myślę jacy świrnięci (pozytywnie) ludzie mają koty :ryk:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon sty 06, 2014 13:10 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Milena_MK pisze:Suuuper, to już będziesz miała jedną rzecz z głowy !!!

Zdjęcia już mam, jeszcze tylko wydrukować pracę, złożyć dokumenciaki i nauczyć się na obronę ;)

Spilett

Post » Pon sty 06, 2014 13:11 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Hahahaha, no padłam, jaka ta Perełka sprytna! :D przyznaj się, masz tresowanego kota! :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Pon sty 06, 2014 13:14 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Bellemere pisze:Hahahaha, no padłam, jaka ta Perełka sprytna! :D przyznaj się, masz tresowanego kota! :D

Ma się te IQ 200 :D
Mowa o kocie, oczywiście :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spilett

Post » Pon sty 06, 2014 13:22 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett pisze:Ano, jakoś tak lżej na sercu :D
Jutro na 9 umówiłam się z promotorem na oddanie ostatecznej wersji pracy, będę musiała wcześnie wstać, a tak się przyzwyczaiłam do wylegiwania długiego :ryk:

Jezusie Najświętszy, właśnie mi przypomniałaś że jutro mam seminarium. Fak.
Pani promotor pewnie zjedzie mi pierwszy rozdział pracy.
A dziś muszę zasiąść do nauki przed tym egzaminem do którego nie podeszłam z powodu młodego, jak sobie szczoteczką podniebienie rozharatał i z powodu kota który sobie łapę oparzył.

Boże miej mnie w swojej opiece :evil:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Pon sty 06, 2014 13:25 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Będzie dobrze Blodzia! :1luvu:

Spilett

Post » Pon sty 06, 2014 13:27 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

A ja na nic nie muszę się uczyć, bo nikt nam nie zadał ani nie zapowiedział niczego na "poświętach", pójdę jutro na zajęcia i jak nam łupną wszystkim naraz, to się nie pozbieram... :roll:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pon sty 06, 2014 13:28 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

No, ja mam wolne aż do obrony, czyli do początku lutego. Tylko jutro zaniosę pracę (na pendrivie, bo wolę nie myśleć, ile mnie wydruk i oprawienie będzie kosztować) i przy okazji podejdę do recenzentki :)

Spilett

Post » Pon sty 06, 2014 13:36 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

U nas (hjjjjjjjjjjjjj--->to Lamar się wciął na klawiaturę i napisał :P ) dostarczenie pracy na penie albo wysłanie jej mailem do promotora celem sprawdzenia jest "niedoposzczalne, nieeleganckie i wyraża brak szacunku dla wykładowcy a także świadczy o wyjątkowym lenistwie studenta " :ryk:
Co mnie dziwi poniekąd trochę, bo nie żyjemy w komunie, technologia idzie do przodu a kult papieru nadal jest silny.
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Pon sty 06, 2014 13:38 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Rany, ja to jeszcze nawet nie wiem, jak będę musiała zanosić, bo ja będę miała takie akcje dopiero za rok - ale w sumie na wydziale informatyki chyba ogarniają pendrive... :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pon sty 06, 2014 13:41 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Kochana, mój promotor to złoty człek, można z nim pogadać na poważnie (I'm talking science, bitch! :D) i winko wypić i się pośmiać ;) Właśnie mu wysłałam, a jutro omówimy. Za to wymagania uczelni mnie rozwalają...

1. Cztery egzemplarze pracy dyplomowej inżynierskiej:
:arrow: 2 egzemplarze pracy wydrukowane w formacie A4 (1 dla promotora i 1 dla recenzenta – ten egzemplarz wraca do studenta po egzaminie dyplomowym)
:arrow: 1 egzemplarz przeznaczony do akt (pomniejszony do formatu A5 i wydrukowany dwustronnie w formacie A4 - poziomo, czyli 2 strony pracy na jednej stronie A4 z interlinią zmniejszoną do 1 i czcionką 10) przedziurkowany, związany sznurkiem, włożony w teczkę lub foliową koszulkę
:arrow: Kopia pracy na płycie CD w formatach: *.txt oraz *.pdf (oba formaty na tym samym dysku); płytę należy opisać: imię i nazwisko, nazwę Wydziału, rok akad. 2012/2013
Każdy egzemplarz pracy zawiera oświadczenie o: (1) samodzielności wykonanej pracy dyplomowej, (2) oświadczenie o jej udostępnieniu oraz (3) oświadczenie promotora o sprawdzeniu pracy programem antyplagiatowym pod względem nieuprawnionych zapożyczeń – wszystkie 3 oświadczenia umieszczone na ostatniej stronie pracy dyplomowej (wzory oświadczeń znajdują się na ostatniej stronie niniejszego dokumentu).

Tak kuźwa. Pracę inżynierską ze zdjęciami, wzorami i wszystkim w formacie TXT.

Spilett

Post » Pon sty 06, 2014 13:48 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Ale masz zabawy... Ja nawet jeszcze nie sprawdzałam, jak moja ma wyglądac - wolę się nie denerwować przed czasem :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pon sty 06, 2014 13:49 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Na razie z całej tej pracy to mi tylko zdjęcie do dyplomu ładnie wyszło :ryk:

Spilett

[poprzednia][następna]