U mnie tylko jeden wykazywał lekkie zainteresowanie kablami i tylko jeden kabelek został przegryziony.
Gabi uwielbia sznurowadła, a kable od słuchawek niby podobne, a choć prawie na nosie jej wiszą, to ich nie rusza.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A kiedy będzie wymieniała ząbki?anulka111 pisze:Poobserwujesz i zobaczysz ,czy bedzie zainteresowana. I pamietaj o wymianie zabkow. Wtedy moze sie pojawic zainteresowanie.
Basia_Blue pisze:O tych kablach od ładowarek już słyszałam, będę musiała wyrobić sobie nawyk chowania ładowarki rano![]()
Moim głównym problemem jest wielka plątanina kabli kłębiąca się przy listwie koło biurka. Osłonki z Ikei mi się tam nie przydadzą, pozostaje nadzieja, że kotek nie będzie się interesował tym rejonem
jaaana pisze:Basia_Blue pisze:O tych kablach od ładowarek już słyszałam, będę musiała wyrobić sobie nawyk chowania ładowarki rano![]()
Moim głównym problemem jest wielka plątanina kabli kłębiąca się przy listwie koło biurka. Osłonki z Ikei mi się tam nie przydadzą, pozostaje nadzieja, że kotek nie będzie się interesował tym rejonem
Zawsze możesz sobie kojec postawić. Albo klatkę komputerową
MariaD pisze:
Polataj na czworaka i popatrz na swoje mieszkanie oczami kociaka.
moś pisze:MariaD pisze:
Polataj na czworaka i popatrz na swoje mieszkanie oczami kociaka.
A ktorego kociaka wybrala w koncu Basia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1383 gości