anulka111 pisze:Zadnych pianek- jak truskawki to z smietana 18% lub z mlekiem zageszczonym skondensowwanym
Jak truskawki, to tylko z jogurtem naturalnym, 0%

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Zadnych pianek- jak truskawki to z smietana 18% lub z mlekiem zageszczonym skondensowwanym
anulka111 pisze:Dziek smaze kotlety
anulka111 pisze:tak schabowebrat pewnie wpadnie i pozre
kalair pisze:anulka111 pisze:Zadnych pianek- jak truskawki to z smietana 18% lub z mlekiem zageszczonym skondensowwanym
Jak truskawki, to tylko z jogurtem naturalnym, 0%![]()
kalair pisze:anulka111 pisze:Zadnych pianek- jak truskawki to z smietana 18% lub z mlekiem zageszczonym skondensowwanym
kothka pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Zadnych pianek- jak truskawki to z smietana 18% lub z mlekiem zageszczonym skondensowwanym
Ja truskawki to ze śmietaną 18% (albo z bitą smietaną 30%), a najlepiej jeszcze z lodami waniliowymi lub śmietankowymi, galaretką i bitą śmietaną, a do tego kawałek melona
![]()
A w piance tak tylko czasem są na wierzchu
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Zadnych pianek- jak truskawki to z smietana 18% lub z mlekiem zageszczonym skondensowwanym
Zapomnialam dodac ,ze ma byc morze cukru
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Zadnych pianek- jak truskawki to z smietana 18% lub z mlekiem zageszczonym skondensowwanym
Ja truskawki to ze śmietaną 18% (albo z bitą smietaną 30%), a najlepiej jeszcze z lodami waniliowymi lub śmietankowymi, galaretką i bitą śmietaną, a do tego kawałek melona
![]()
Poszłaś hardcorem!![]()
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Zadnych pianek- jak truskawki to z smietana 18% lub z mlekiem zageszczonym skondensowwanym
![]()
Poszłaś hardcorem!![]()
korzystam póki mogę![]()
Ale same truskawki też są pyszne
anulka111 pisze:Same nie sa slodkie,to nie dla mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 474 gości