Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marta-po pisze: Suczka jest świetna. Do oddania. Zwlekaliśmy z tym bo uraziła sobie oko i codziennie podajemy jej krople do oka. Wciąż jeszcze jest przymglone. Leczenie będzie długie, a nie wiem czy domek wziąłby psa z takim okiem. W dodatku te krople najtańsze nie są. Muszę pomyśleć.
marta-po pisze:Wiecie co, jakieś szaleństwo zapanowało. Kolejny telefon o triolorkę. Zapisuję telefony wg zgłoszeń chętnych, bo jak ktoś wymięknie, to z listy zadzwonię. Próbuję reklamowć buraskę lub inne koty. Nie ma mowy. Egzotyczna tri i koniec.
Iwlajn pisze:Ogłaszać. My adoptowaliśmy starą suczkę bullteriera [*], która miała problemy z oczami, zębami, łapami, problemy skórne. Zawsze w ogłoszeniu można uczciwie napisać, że pies będzie wymagał dalszego leczenia.
kocurzyca41 pisze:Marta...ja ją biorę...Poważnie.....Przed chwilą tż powiedział.,że to mój prezent na imieniny...Napisz tylko pw gdzie i kiedy można ją odebrać..
Iwlajn pisze:kocurzyca41 pisze:Marta...ja ją biorę...Poważnie.....Przed chwilą tż powiedział.,że to mój prezent na imieniny...Napisz tylko pw gdzie i kiedy można ją odebrać..
To co, zdejmować ją z ogłoszeń?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1186 gości