ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 17:33 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

A jakże, tyle,że wczesniej naprawdę chłopak sie napracował :evil: ...wyturlał mi dwa kryształy, ukradł czerwoną linkę i wysypał kuleczki zaciskowe :evil: ....nie mówiąc już o tym, że szukałam pół godziny okrągłych kleszczy, a skąd mogłam wiedzieć, że są pod Puniem :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 13, 2011 17:35 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze: nie mówiąc już o tym, że szukałam pół godziny okrągłych kleszczy, a skąd mogłam wiedzieć, że są pod Puniem :evil: .

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto wrz 13, 2011 17:39 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kamari pisze:
vip0 pisze: nie mówiąc już o tym, że szukałam pół godziny okrągłych kleszczy, a skąd mogłam wiedzieć, że są pod Puniem :evil: .

:ryk: :ryk: :ryk:

Wcale to, Mario, śmieszne nie było...potrzebne mi były :evil: ...a temu najwyraźniej bardzo dobrze się na tych kleszczach komarzyło :evil: .... :ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto wrz 13, 2011 17:50 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:A jakże, tyle,że wczesniej naprawdę chłopak sie napracował :evil: ...wyturlał mi dwa kryształy, ukradł czerwoną linkę i wysypał kuleczki zaciskowe :evil: ....nie mówiąc już o tym, że szukałam pół godziny okrągłych kleszczy, a skąd mogłam wiedzieć, że są pod Puniem :evil: .

jej , no nic nie doceniasz . Pilnował żeby nie zginęły i żeby nie ostygły :mrgreen:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto wrz 13, 2011 17:54 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:
vip0 pisze:A jakże, tyle,że wczesniej naprawdę chłopak sie napracował :evil: ...wyturlał mi dwa kryształy, ukradł czerwoną linkę i wysypał kuleczki zaciskowe :evil: ....nie mówiąc już o tym, że szukałam pół godziny okrągłych kleszczy, a skąd mogłam wiedzieć, że są pod Puniem :evil: .

jej , no nic nie doceniasz . Pilnował żeby nie zginęły i żeby nie ostygły :mrgreen:

Ależ doceniam, doceniam...JEMU nie zginęły :evil: :evil: :evil: ...zresztą co może zginąć pod takim brzuszyskiem :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Wto wrz 13, 2011 18:11 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Kurcze, nie piszcie tak szybko, bo ja czytać nie nadążam :oops:

Ple. ple, ple...ple ple, ple, ple...no, zgadzam się z Jokototo :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto wrz 13, 2011 18:47 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Nie, no jasne, Duża zawsze najgorsza....korali nie da, drut z pyska wyciąga, pod brzuchem gmera...bidne kociątka spokoju nie mają :evil: .

vip

Post » Wto wrz 13, 2011 18:48 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Widzisz Małgoś, chłopak chciał się fachu nauczyć, a ty mu nie dajesz :twisted:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto wrz 13, 2011 18:52 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ja sie teraz pożegnam, Zośka mi pól dywanu zarzygała, co za jasna cholera znowu, no?
Tylko nie żadne choróbsko, proszę, tylko nie to :( :!:

vip

Post » Wto wrz 13, 2011 20:38 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Może tylko kłaczek.. Zosiu! No co ty!!
Piękny ten Puś-pomocnik :D
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto wrz 13, 2011 23:07 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

A widziałaś fotkę Ryśka w koralikach? Zdjęcie też rudaska Punia bardzo mi tamtą przypomina :ryk: :ryk: :ryk:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro wrz 14, 2011 7:05 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Witamy pięknoty :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 14, 2011 9:03 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Witamy cioteczki :D !
Erin, a Pogromcę to miźnęłaś choć raz :?:

Ja tak tylko na chwilę, żeby was uspokoić...
No narobiła mi ta Zofia, narobiła :? .
Rzygała jak....jak kot :? .
Tak ją coś męczyło, jakby na żołądku, jakby coż zeżarła.
Jeszcze w nocy miałam materac zarzygany, bo przyszła na noc spać do mnie-czego nigdy nie robi 8O .
Pewno w końcu to wykrztusila, bo już jest dobrze, od rana motor w doopce, szaleje, bawi się, na żarełko sie rzuciła.
Do tej pory myślę, co to mogło być.
Po pracy jadę dokładnie odkurzaczem, coby mi jakiś kawałek czegoś nie ostał, na włosy uważam....no nie mam pojęcia.

vip

Post » Śro wrz 14, 2011 9:07 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Najważniejsze że już dobrze :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro wrz 14, 2011 9:12 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Też się cieszę :D .
Ale stracha mi napędziła porządnego.
Taka sobie biedusia malutka siedziała, i tak ją męczyło :( .
Coś musiała zjeść, nie ma co gadać :evil: .

vip

[poprzednia][następna]