kokocha pisze:Inko, Ty się boisz? taka dzielna utalentowana koteczka? Przecież QQ to jakieś młode nieopierzone kocię jeszcze
Pokaż jej gdzie jej miejsce O!
Władzio, który jest młodszy od Amelki i rządzi
QQ ma już 12 lat...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kokocha pisze:Inko, Ty się boisz? taka dzielna utalentowana koteczka? Przecież QQ to jakieś młode nieopierzone kocię jeszcze
MaryLux pisze:kokocha pisze:Inko, Ty się boisz? taka dzielna utalentowana koteczka? Przecież QQ to jakieś młode nieopierzone kocię jeszcze
QQ ma już 12 lat...
kokocha pisze:MaryLux pisze:kokocha pisze:Inko, Ty się boisz? taka dzielna utalentowana koteczka? Przecież QQ to jakieś młode nieopierzone kocię jeszcze
QQ ma już 12 lat...
No to padłam....![]()
![]()
A dlaczego mnie się wydawał, że to młodziutkie takie?
Przeprzaszam QQ za taką zniewagę![]()
Haker1 pisze:Witanko, siemanko![]()
Dobrze, że Duża nie recenzuje moich wypowiedzi zaraz by mnie ukróciła za takie powitanie.
Władzo ale sobie narobiłeś u QQ.
Kochana cioteczko QQ jak się dzisiaj czujesz, witam ciebie i buziaki przesyłam.
Inus moja siostrzyczko, w piątek wracam do domu.
Podobno dzisaj dużo robią na balkonach, tj. robią dużo hałasu, bo efekty marne - jak mówi Duża.
Haker
MaryLux pisze:Haker1 pisze:Witanko, siemanko![]()
Dobrze, że Duża nie recenzuje moich wypowiedzi zaraz by mnie ukróciła za takie powitanie.
Podobno dzisaj dużo robią na balkonach, tj. robią dużo hałasu, bo efekty marne - jak mówi Duża.
Haker
No, jakoś tam się czuję... Wolałabym spokojnie pochodzić, ale nie umiem: albo leżę, albo biegam
A ja w piątek kuja dostanę
Inka
kokocha pisze:MaryLux pisze:Haker1 pisze:Witanko, siemanko![]()
Haker
No, jakoś tam się czuję... Wolałabym spokojnie pochodzić, ale nie umiem: albo leżę, albo biegam
A ja w piątek kuja dostanę
Inka
Ineczko, co Cie tak kujom?
Władzio
Haker1 pisze:Inuś nie pozwól się kłuć.
Ja mam spokój z wetami.
Chociaż podobno za chwile czeka mnie czyszczenie zębów.
Nie wiem czy już się bać.
Duża oś mówiła, że na początku listopada mi to zafunduje żebym miał takiuśmiech.
Haker
MaryLux pisze:Nie daj się, Haksiu! Psotusiowi w kwietniu czyścili ząbki, to w czerwcu pobiegł za TM. A 5 lat temu w maju czyścili ząbki Pigułce i też potem zaraz za TM pobiegła
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia, Lifter i 1144 gości