DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 17, 2010 21:59 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

wielbłądziu, jak czytam o Twojej pracy to tak jakbym widziała moją.... te rozmowy o biegunkach, komuniach, urodzinach, szkołach, wakacjach i innych dzieciopochodnych tematach... a na dniach rodzi żona szefa :strach: chyba muszę sobie uszy zalepić woskiem :twisted: albo wziąć laptopa i przenieś się z pracą do łazienki :twisted: tylko, że ja nie mam tyle odwagi, żeby ją zmienić, do tego jest na tyle dobrze płatna, że ciężki znaleźć coś na zmianę, a przeprowadzka do innego miasta przeraża mnie jeszcze bardziej niż zmiana pracy..

Będzie dobrze z Królewną, mocna trzymam kciuki za Nią :ok: za Ciebie :ok: i wszystkie Dranie :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt cze 18, 2010 8:21 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Młoda mamuśka jest u mnie w wydziale tylko jedna, ale mam nieszczęście siedzieć przy biurku tuż obok niej :twisted: Cała reszta ma dzieci już dawno dorosłe i powyprowadzane z domów, chwalą się co najwyżej ich sukcesami w pracy i w życiu osobistym (czego słuchanie jest dla mnie rzecz jasna mniej wkurzające niż relacji o zupkach i kupkach). Ale mimo wszystko: źle czuję się z faktem, że jestem jakaś inna. Nie chodzi broń Boże o to, że chciałabym być taka jak one :strach: , ale o to, że nie mam tu żadnej bratniej duszy :?
Poza tym praca jest śmiertelnie nudna i nierozwijająca. Mimo wszystko, przykładam się do niej jak mogę, więc szlag mnie trafił, kiedy pani naczelnik zarzuciła mi nieróbstwo. Oby to się nie powtórzyło, bo niestety za siebie nie ręczę: nie zależy mi już szczególnie na tej robocie, dlatego mogę wybuchnąć :oops: - ale z drugiej strony: nie chciałabym znowu zostać na zielonej trawce z pustym portfelem...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt cze 18, 2010 18:57 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Kuweta pusta, od wczoraj :(
Czy jutro znów będzie trzeba gnać do lecznicy...?

Padam ze zmęczenia, a do tego zaczyna mnie boleć gardło :?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt cze 18, 2010 19:07 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Jak nie urok to przemarsz wojsk :roll: ....
Za Twoje i Królewny zdrowie mocne :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt cze 18, 2010 19:16 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

bubor pisze:Jak nie urok to przemarsz wojsk :roll: ...

Niestety, z Busiaczkiem właściwie cały czas coś się dzieje :(
Jestem ciekawa, jaka jest przyczyna tego 'zatykania się' :roll:

EDIT: Byłam w małym pokoju: nadal nic :(

Wielbłądzio

Post » Pt cze 18, 2010 19:29 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:Jak nie urok to przemarsz wojsk :roll: ...

Niestety, z Busiaczkiem właściwie cały czas coś się dzieje :(
Jestem ciekawa, jaka jest przyczyna tego 'zatykania się' :roll:

EDIT: Byłam w małym pokoju: nadal nic :(

Nie martw Dużej Królewno , zrób co trzeba :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Pt cze 18, 2010 22:05 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

kciuki :ok: :ok: :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob cze 19, 2010 0:55 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

I nadal nic :( :( :(

Wielbłądzio

Post » Sob cze 19, 2010 8:46 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Wielbłądziu , Królewno i jak ? :roll:

bubor

Post » Sob cze 19, 2010 8:56 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Znowu nie było siku? :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob cze 19, 2010 10:32 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

Królewno :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Sob cze 19, 2010 15:30 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :(

nic :(

Byłyśmy w lecznicy, dostała trzy zastrzyki: antybiotyk (synergal), no-spę i coś jeszcze. Pani doktor powiedziała, że po tym wszystkim powinna się załatwić, ale jeżeli się nie załatwi do jakiejś 19.00, to trzeba będzie ją zanieść do całodobówki na cewnikowanie :( Jest wpół do piątej - i nadal nic :(
Boję się o nią :(

Jutro na kontrolę i kolejne zastrzyki, w tygodniu będę je robiła już sama ( :strach: ). Co temu kotu jest :crying: ???

Wielbłądzio

Post » Sob cze 19, 2010 17:10 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :( Źle :(((

Chyba nie ma na co czekać. Ubieram się, pakuję kota i jedziemy.

Tylko co dalej :( Przecież cewnikowanie nie jest wyjściem na dłuższą metę :cry:

Wielbłądzio

Post » Sob cze 19, 2010 18:17 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :( Źle :(((

Mocne kciuki dla pannicy :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Post » Sob cze 19, 2010 18:56 Re: Co Dranie to Dranie. Z Królewną nowy problem :( Źle :(((

:ok: :ok: :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]