tillibulek pisze:ciekawe
Prawda? Całkiem fajnie napisane.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:TILKU!![]()
goodfriend pisze:No też nie widziałamKociaczek śliczniusi
![]()
![]()
tillibulek pisze:kalair pisze:TILKU!![]()
o matko, jaka cudowna kulka - tez taki mega maleńtasek - zakochalam sie!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:tillibulek pisze:ciekawe
tillibulek pisze:kalair pisze:tillibulek pisze:ciekawe
fascynuja mnie ciekawostki na temat kotow - koty sa wspaniale![]()
byl kiedys na miau taki wateczek z ciekawostkami, ale oczywiscie powiadomien nie dostaje, wiec gdzies mi zginal....
kalair pisze:annette88 pisze:cześć
Hej Anetko!
kalair pisze:Ja też.![]()
![]()
4 tyg. miała.
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:cześć
Hej Anetko!
poczytalam sobie artykuł
kiedys cos wyszukalam na necie tez, bo mi kolega nie wierzyl.. a mela czasem mlaska, piszczy i warczy przez sen
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:cześć
Hej Anetko!
poczytalam sobie artykuł
kiedys cos wyszukalam na necie tez, bo mi kolega nie wierzyl.. a mela czasem mlaska, piszczy i warczy przez sen
maciejowa pisze:Cześć Kretki!
Zimno![]()
Łatek bardzo zabiegany i Duża też...
tillibulek pisze:kalair pisze:Ja też.![]()
![]()
4 tyg. miała.
łooo![]()
![]()
hehe przypomnialo mi sie jak kolezanka chwalila sie swoją kotką - buraską - i pokazywala wszystkie maluchy i mowi: "te dwie kicie zostaly i mialam do wyboru - wzielam tą, bo ladniejsza, a tamta taka pstrokata, takie niewiadomoco" (ta druga to byla wlasnie kretka
, a ja jej na to (wtedy tez mi sie krecia marzyla) - wiesz, bo ta Twoja ma takie standardowe umaszczenie, a ta druga, to jest szylkretka - bardzo oryginalna - do tej pory pamietam jak jej szczeka opadla
![]()
![]()
![]()
chociaz bure tez jest piekne, ale ona myslala, ze szylkret to jest jakies dziwne umaszczenieto ja uswiadomilam
kalair pisze:Z ciekawostkami? A konkretnie? Jakieś słowo żeby chociaż pamiętać, to się znajdzie.
tillibulek pisze:kalair pisze:Z ciekawostkami? A konkretnie? Jakieś słowo żeby chociaż pamiętać, to się znajdzie.
serio, tam dziewczyny wpisywaly rozne ciekawostki o kotach - jak czytalam to az mnie ciarki przechodzily np. ze mozg kota jest duzo bardziej podobny do mozgu czlowieka niz mozg psa - KOTY GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!! KOTY RZĄDZĄ!!!!!!!!!!!!![]()
tak, tak, wiem, jestem hardcorem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, zuza i 67 gości