Moja czarna księżniczka dziś zapozowała do kilku zdjęć. Zazwyczaj ciężko jej zrobić fotki - śpi po kątach zwinięta w kłębuszek. Ale dziś upolowałam takie fotki: Oto Dyzia
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Kotków pięć postanowiło się przypomnieć. I pokazać jakie są grzeczne Grzeczne koty dostały prezent. Kupiliśmy im drapak w promocji w Zooplusie. Przed chwilą go poskręcałam a teraz muszę mu znaleźć miłe miejsce. A potem będą drapakowe sesje foto
Ponieważ nie mamy na razie szafek kuchennych kupiliśmy półeczki w Lidlu. Przemalowałam je na biało i trzy już wiszą w kuchni. jest na nich miejsce na moje ulubione puszki, kubki głównie z kotami i przyprawy. A trzy jeszcze czekają na malowanie i powieszenie
Nasz remont się wlecze okropnie. Nie wiem kiedy się w końcu jako tako ogarniemy. Ale za to kupiłam wczoraj sukienkę na ślub. Wprawdzie planowałam szyć ale wczoraj poszłyśmy z siostrą na zakupy i trafiłam na bardzo fajną sukienkę w super cenie. Zupełnie inna niż planowałam. Jest bordowa i kobieca. Teraz jeszcze czeka mnie szukanie butów. Ale najważniejsze już mam To już coraz bliżej - a jeszcze niedawno wydawało mi się że jeszcze tyle czasu.