aga9955 pisze:Femka pisze:aga9955 pisze:Ja tylko tak grzecznosciowo i pro forma
oj ja myslalam o tramwaju zwanym pozadaniem......
Femki pożądasz???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Femka pisze:aga9955 pisze:Ja tylko tak grzecznosciowo i pro forma
oj ja myslalam o tramwaju zwanym pozadaniem......
aga9955 pisze:nie
tylko stwierdzam fakt rzucenia sie Femci pod tramwaj, a ze rzucanie sie pod pojazdy glupim pomyslem jest, to wymyslilam ,ze to tramwaj pozadania.
To jest bardziej prawdopodobne w przypadku Femci
Femka pisze:Angel_, ja tam nie wiem, jakiego domku chciałaś dla Lizaka, ale u Marcelibu to![]()
![]()
Masakra
To biedne kocię któregoś pięknego dnia zostanie zwyczajnie uduszone pieszczotami i głaskami. Jest maltretowany buziakami i międleniem futerka. Opiekę weterynaryjną będzie miał najlepszą w Warszawie. Zwykły katar może postawić weterynarię warszawską na równe nogi
![]()
Co do jedzonka, to ostatnio widziałam zawartość paczki z zooplusa![]()
Inna sprawa, że Lizak szybko nauczył się dobrego i jest tak rozpuszczony jak dziadowski bicz. Zero posłuchu, można trąbić Lizak zostaw, a on wtedy właśnie głuchnie jak pieńWlazł Marcelibu na głowę, jej córce też. Ostatnio spadła firanka
molestuj Marcelibu o jego foty. Jest przepiękny, taki pajęczak na długich łapachAngel_ pisze:Mam nadzieje ogromna go zobaczyc jak teraz wyglada
Femka pisze:molestuj Marcelibu o jego foty. Jest przepiękny, taki pajęczak na długich łapachAngel_ pisze:Mam nadzieje ogromna go zobaczyc jak teraz wygladaAle jest cudny i rozkoszny, wyzwala jakieś dziwne mordercze instynkty: nie można się powstrzymać, żeby go nie dopaść i wyściskać jak cytrynę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, zuza i 109 gości