H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 21, 2010 12:40 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

aga9955 pisze:
Femka pisze:
aga9955 pisze:Ja tylko tak grzecznosciowo i pro forma

:mrgreen:

:roll:

:roll: oj ja myslalam o tramwaju zwanym pozadaniem......

Femki pożądasz??? :oops: Mośka też, zresztą :ryk: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie mar 21, 2010 12:42 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

nie

tylko stwierdzam fakt rzucenia sie Femci pod tramwaj, a ze rzucanie sie pod pojazdy glupim pomyslem jest, to wymyslilam ,ze to tramwaj pozadania.

To jest bardziej prawdopodobne w przypadku Femci :twisted:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Nie mar 21, 2010 12:50 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

aga9955 pisze:nie

tylko stwierdzam fakt rzucenia sie Femci pod tramwaj, a ze rzucanie sie pod pojazdy glupim pomyslem jest, to wymyslilam ,ze to tramwaj pozadania.

To jest bardziej prawdopodobne w przypadku Femci :twisted:

:piwa:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie mar 21, 2010 13:10 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

W naszym wieku to najbardziej typowy tramwaj :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto mar 23, 2010 9:56 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Wkońcu udało mi się znaleść ten wątek..
Strasznie się cieszę, że Maciuś vel Lizak znalazł taki wspaniały dom.
Trochę przykro mi, ze wcześniej nie wiedziałam, że jest u Ciebie na DT i nie mogłam śledzić jego losów na bierząco, bo serca kawałek oddałam tym kociętom i ciągle myślałam co u niego słychać.
Był naszym ulubieńcem.
Ale najważniejsze, że jest zdrowy, silny i przedewszystkim kochany :)
Teraz jak już znalazłam , z przykrością zawiadamiam, że losy jego będe dalej śledzić- choćby po kryjomu ;)

Ciekawa jestem strasznie jak Maciuś wygląda teraz.

Oto jego brat i siostra ( siostra od początku u nas została, brat miał iść ale to są najwspanialsze koty jakie w życiu spotkałam i coraz bardziej nie widzę jego oddania.. :oops: )

Jędrek:

Obrazek

Obrazek

Tosia:

Obrazek

Obrazek

Razem troszke starsze:

Obrazek

A takie to było małe- sprzodu Lizak z tyłu Tosia ;)

Obrazek

Przepraszam za spam fotkami ;) Pewnie itak zostaną zamienione na linki ( czego nie cierpie bo psuje całą przyjemnosc oglądania ..)

Bardzo bardzo proszę o wyściskanie Maciejka w naszym imieniu.. :oops:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Wto mar 23, 2010 20:28 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Piękne zdjęcia :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto mar 23, 2010 21:36 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Angel_, ja tam nie wiem, jakiego domku chciałaś dla Lizaka, ale u Marcelibu to :strach: :strach: :strach: Masakra :ryk: To biedne kocię któregoś pięknego dnia zostanie zwyczajnie uduszone pieszczotami i głaskami. Jest maltretowany buziakami i międleniem futerka. Opiekę weterynaryjną będzie miał najlepszą w Warszawie. Zwykły katar może postawić weterynarię warszawską na równe nogi :ryk:
Co do jedzonka, to ostatnio widziałam zawartość paczki z zooplusa 8O
Inna sprawa, że Lizak szybko nauczył się dobrego i jest tak rozpuszczony jak dziadowski bicz. Zero posłuchu, można trąbić Lizak zostaw, a on wtedy właśnie głuchnie jak pień :lol: Wlazł Marcelibu na głowę, jej córce też. Ostatnio spadła firanka :ryk:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto mar 23, 2010 22:00 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

aha, tornado przy Lizaku to lekki zefirek :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Wto mar 23, 2010 22:13 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Lizaki są fajne. Obrazek

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Wto mar 23, 2010 22:48 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Femka pisze:Angel_, ja tam nie wiem, jakiego domku chciałaś dla Lizaka, ale u Marcelibu to :strach: :strach: :strach: Masakra :ryk: To biedne kocię któregoś pięknego dnia zostanie zwyczajnie uduszone pieszczotami i głaskami. Jest maltretowany buziakami i międleniem futerka. Opiekę weterynaryjną będzie miał najlepszą w Warszawie. Zwykły katar może postawić weterynarię warszawską na równe nogi :ryk:
Co do jedzonka, to ostatnio widziałam zawartość paczki z zooplusa 8O
Inna sprawa, że Lizak szybko nauczył się dobrego i jest tak rozpuszczony jak dziadowski bicz. Zero posłuchu, można trąbić Lizak zostaw, a on wtedy właśnie głuchnie jak pień :lol: Wlazł Marcelibu na głowę, jej córce też. Ostatnio spadła firanka :ryk:

Ja sie domyslam, ze od Dorci to złote klami to mało powiedziane :mrgreen:
Poczytałam troszke i wspaniale poczytac o losach mojego Lizaczka, ależon ma teraz dobrze..
Mam nadzieje ogromna go zobaczyc jak teraz wyglada :1luvu:

Angel_

Post » Wto mar 23, 2010 22:49 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

varia pisze:Lizaki są fajne. Obrazek
a ić, szkodliwe som :lol:
Obrazek

Femka

Post » Wto mar 23, 2010 22:51 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Angel_ pisze:Mam nadzieje ogromna go zobaczyc jak teraz wyglada :1luvu:
molestuj Marcelibu o jego foty. Jest przepiękny, taki pajęczak na długich łapach :lol: Ale jest cudny i rozkoszny, wyzwala jakieś dziwne mordercze instynkty: nie można się powstrzymać, żeby go nie dopaść i wyściskać jak cytrynę :1luvu:
Obrazek

Femka

Post » Wto mar 23, 2010 23:05 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Femka pisze:
Angel_ pisze:Mam nadzieje ogromna go zobaczyc jak teraz wyglada :1luvu:
molestuj Marcelibu o jego foty. Jest przepiękny, taki pajęczak na długich łapach :lol: Ale jest cudny i rozkoszny, wyzwala jakieś dziwne mordercze instynkty: nie można się powstrzymać, żeby go nie dopaść i wyściskać jak cytrynę :1luvu:

O Boże to ja mam tak samo z tą dwójką :oops: Ja takich kotówj nie znajet coby je możnabyło tak ciskać i ciskać i nie móc z rąk wypuścici..
A Tosia to już wogole :love: uwielbiam , uwielbiam jej pyszczek rece mnie świerzbia jak ja widze, musze wziac i pociskac- dokłądnie jak to napisałas wycisnac jak cytrynke :ryk: :1luvu:

Angel_

Post » Wto mar 23, 2010 23:08 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

ale Lizak wtedy tak po pysku wali, że aż miło. Już od niego dwa razy oberwałam :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Wto mar 23, 2010 23:14 Re: H&M+L -część 5. Lizak w DS.Na co mi to było??? :-)

Ale odpycha sie czy ze złości? :twisted:
Tocha chamsko mnie odpycha poduszkami jak najdalej :evil: :smiech3:

Angel_

[poprzednia][następna]