Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Czw paź 29, 2009 21:41 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:O, odezwała się Ciocia, która też bywa dochodzącą lektorką :mrgreen:

Mła? Ja nie używam łaciny. W ogóle jej nie znam... :smokin:

Poszło...

Nie jesteś jedyną, która sama nie wie, że trochę jednak zna :mrgreen:

Ktoś nalał w kuchni pod stołek.
I na 99% tym razem nie był to Pasiasty :(

Pasiastego mam teraz na kolanach. Wymemłałam go po sadle, wycałowałam między uszkami, a teraz każę mu grzecznie siedzieć :wink: Za moimi plecami czai się ten nieszczęsny feralny Gumkojad-Mućka...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt paź 30, 2009 7:39 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

ObrazekWielbłądku i reszta!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 30, 2009 18:05 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

Dzień dobry po obiedzie 8)

Moja pani naczelnik znów wzięła sobie dzień wolny, a jej zastępczyni wypuściła nas wszystkie z wydziału o ponad godzinę wcześniej :mrgreen: Byłam w domu jeszcze za dnia :twisted: , parę minut po trzeciej :mrgreen: Miałam co prawda zamiar jechać do jakiejś galerii albo do Fashion House w poszukiwaniu zimowego płaszcza, ale jak zwykle: lenistwo zwyciężyło...
Specjalnie na moje powitanie (?) któryś z domowników był uprzejmy walnąć w kuchni pod stołkiem wielką śmierdzącą kupę :twisted: :twisted: :twisted:
Właśnie opchałam się pizzą z serem gorgonzola i kaparami, opiłam białym winkiem, a teraz mam zamiar pożreć jeszcze tartę z wiśniami :oops: To chyba ze szczęścia, że na chwilę trochę odpuchł mi brzuch :roll: ...
Rzeczywistość bombarduje głowę, mąci i wylewa się uszami :( Chyba najlepiej zrobię, uciekając do wyrka z książką (wielce optymistyczną, ja już tak mam: znów wspomnienia o losach warszawskiego getta w czasie wojny...)

Padalce na razie wszystkie żyją, choć fundatora kuchennej kupy powinnam była rozedrzeć (tylko kto to tym razem był :roll: ...?).
Ostatnio edytowano Pt paź 30, 2009 18:12 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt paź 30, 2009 18:07 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

wow wow wow sama robiłaś takie cuda 8O

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt paź 30, 2009 18:10 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

Faktycznie?! 8O Ależ smakowitości..Ja na razie na głodzie. Czekam na jakąś kasę.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 30, 2009 18:11 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

Nie żartuj, nie jestem Tobą :wink:
Pizza wczorajsza zamówiona w włoskiej pizzerii, tarta zanabyta dziś w cukierni.
Ale i tak pyszne. Ciekawe, co na to moja tylna część ciała :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt paź 30, 2009 18:13 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

Wielbłądzio pisze:Nie żartuj, nie jestem Tobą :wink:
Pizza wczorajsza zamówiona w włoskiej pizzerii, tarta zanabyta dziś w cukierni.
Ale i tak pyszne. Ciekawe, co na to moja tylna część ciała :twisted: :twisted: :twisted:

zapewne będzie szczęśliwa że coś jej w końcu dostarczyłaś pożywnego :mrgreen:

alus1

Post » Pt paź 30, 2009 18:16 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

Tak. I szczodrze mi to wynagrodzi :twisted:

Ale co ja mam za przyjemność z jedzenia nawet takich pysznych rzeczy... Ledwo zjadłam, właśnie któreś z hukiem wywleka z łazienki kuwetę, z której przed chwilą było uprzejme skorzystać :roll: :twisted:
Taka karma :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt paź 30, 2009 18:18 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

Wielbłądzio pisze:Tak. I szczodrze mi to wynagrodzi :twisted:

Ale co ja mam za przyjemność z jedzenia nawet takich pysznych rzeczy... Ledwo zjadłam, właśnie któreś z hukiem wywleka z łazienki kuwetę, z której przed chwilą było uprzejme skorzystać :roll: :twisted:

zawsze, moje zawsze jak jem zawsze :twisted:

alus1

Post » Pt paź 30, 2009 18:20 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

No ja nie wiem..A tylko jeść byś chciała? A sprzątać nie łaska? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 30, 2009 18:20 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

Chyba większość tak ma :twisted: Bo koty to DRANIE, nie mówiłam Wam? Najgorsza i najzłośliwsza zaraza, jaką tylko świat nosi :twisted: :ryk:

A kopał tym razem Ropuszek :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt paź 30, 2009 18:21 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

kalair pisze:

No ja nie wiem..A tylko jeść byś chciała? A sprzątać nie łaska? :mrgreen:

Mógł dachowiec zapasiony się wypaskudzić, zanim zaczęłam jeść :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt paź 30, 2009 18:42 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

Maciej tańczy mi na kolanach, mrukoli w ekstazie i tradycyjnie bodzie w cycki :twisted: , Krowiak usiłuje usadowić się na ramieniu, Tadzina barankuje swoim złośliwym burym łbem w czoło, Ropuszysty niczym derwisz wije się wokół moich stóp... Oblazło mnie to jak szarańcza :roll: i myślę, że to odpowiedni moment na zacytowanie sakramentalnego pytania retorycznego Cioci Marcelibu: "I na co mi te koty???" :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt paź 30, 2009 19:03 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

Wielbłądzio pisze: Miałam co prawda zamiar jechać do jakiejś galerii albo do Fashion House w poszukiwaniu zimowego płaszcza, ale jak zwykle: lenistwo zwyciężyło...

Jedź do Fashion House w czwartek - będą wyprzedaże nawet do -90% (według informacji reklamowych). Ja chyba też pojadę.

Wielbłądzio pisze:Specjalnie na moje powitanie (?) któryś z domowników był uprzejmy walnąć w kuchni pod stołkiem wielką śmierdzącą kupę :twisted: :twisted: :twisted:

A ja czekam na kupę. Kota oczywiście. Meonik już dwa nic nie zostawia w kuwecie. To się nazywa całkowicie przeciwne podejście do sprawy :lol: 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt paź 30, 2009 19:16 Re: Najdroższe Dranie Świata... Teraz jestem Muminkiem :(

Marcelibu pisze:Jedź do Fashion House w czwartek - będą wyprzedaże nawet do -90% (według informacji reklamowych). Ja chyba też pojadę.

- 90% 8O Niemożliwe..Tam taka tanizna? Fajnie..Jeszcze nie byłam, dość daleko jest od nas.Fajne rzeczy?
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]