» Czw wrz 15, 2011 7:33
Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA
witamy wszystkich piracińskich przyjaciół.bardzo dawno nas tu nie było,ale masa obowiązków i praca.mamy się wszyscy dobrze,sytuacja się unormowała i już nikt nie pamięta o trudnym okresie.zwierzaki piękne i zdrowiutkie.Piracińki jest pięknym kocurem,któremu pyszczek się nie zamyka.gada ciągle a jak wracam po 12 godzinach z pracy dostaję burę za taki długi pobyt poza domem.opowiada chłopak co robił i co robiła Lara,biega dumny po mieszkaniu w podniesionym ogonem i nawija,jak dzielnie pilnował psa,żeby był grzeczny,że zjadł już wszystkie muchy i komary.potem zaczyna się mruczenie i stękanie połączone z kulaniem swego tygrysiego ciałka po podłodze.oczywiście nie ma co liczyć na spokojne wypoczywanie po pracy,bo trzeba kota wymiętolić wycałować i ponosić na rękach koniecznie brzuchem do góry.dostaję wtedy od Piracińskiego 100000000 buziaków w czoło,i policzki,do tego ocieractwo i koniecznie barankowanie tak mocne że kiedyś będę mieć siniaka.to mądry i wspaniały kot,który bardzo mocno pokazuje swoją miłość i przyjaźń.uwielbia mojego syna no i Lariskę.ciągle się z nią gdzieś całuje i ociera.oczywiście mamy nowe fotki,ale z tego ze byłam tu dawno nawet zapomniałam jak sie je tu wkłada,wybaczcie popracuję nad tym.powiem wam że miałam ostatnio diabelski plan-CHYBA CHCEMY Z SYNEM JESZCZE JEDNEGO KOTA!!!!!!!!!!!!!wiem co powiecie że to świetny pomysł,ale to poważna decyzja i odpowiedzialność.więc musi to w nas dojrzeć,ale rozglądamy się uważnie.pozdrawiamy wszystkich Piracich przyjaciół i ciotki.wielkie całusy i podziękowania za tak wspaniałego kota jaki jest Piraciński-miauczyński dla Kamili.