PiRafolandia czyli morski wąteczek PIRACIKA I RAFY(R od 53s)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 13:49 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Lara... konczy sie rok, pora wiec zamknac drzwi za saba i zostawic po drugiej stronie przeszlosc, przykra przeszlosc... Najgorsze masz juz za soba, nadchodzi Nowy Rok, trzeba wierzyc, ze bedzie znacznie lepszy od mijajacego :1luvu: Zdrowka zycze Tobie, Twoim najblizszym i futrzakom :1luvu: Pamietaj: co bylo zle-minelo, nie wroci nigdy! :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt gru 31, 2010 13:51 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Spełnienia marzeń Laro-zwłaszcza tych najskrytszych!!!!
Niech Nowy Rok przyniesie radość,a zabierze smutki!!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 31, 2010 16:04 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Obrazek

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.
Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia.
Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.
A my życzymy Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.
Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Petka, TŻ i potffory
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 31, 2010 17:19 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
bardzo wam kochani dziękujemy za życzenia i ciepłe słowa.my wam też życzymy spełnienia marzeń i dobrej zabawy dziś.całuski.
Obrazek

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Pt gru 31, 2010 19:10 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Obrazek

Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku w nadchodzącym Nowym Roku!

Zbyt duże zdjęcie zamieniłam na miniaturkę :lol:
Ostatnio edytowano Nie sty 02, 2011 17:16 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt duże zdjęcie zamieniłam na link

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro kwi 27, 2011 6:11 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

witam wszystkich fanów i przyjaciół i ciotki pirackiego nasienia.ratunku,zrobił się z niego bluszcz mój,ciągle jest obok i jak nie mam czasu,albo siły to na mnie krzyczy że ON TU JEST A JA COOOOOOO!!!!!!!!!!????? matko co za buraczana pała,zrobił sięgorszy niż nie jeden pies,oczywiście w pozytywnym znaczeniu.to nasz koteczek,wiecznie przy tyłkach siedzący i obrażony jak zostaje w domu tylko z psem,bo co my sobie myślimy-kot tękni i chce być z nami.miziakowy i łóżkowy egzemplarz.czasem jak ciągle gada i go przeganiam to wraca jak bumerang,niech ktoś mnie ratuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: koniec świata z tym kocisławem.pozdrawiamy serdecznie :ok: :ok:
Obrazek

lara1974-34

Post » Śro kwi 27, 2011 10:54 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Lara :1luvu: :piwa: jak milo, ze znow zawitalas na miau :)

Ech ten kocio :1luvu: Alez on cie kocha :1luvu: Niesamowita jest ta sila, z jaka koty potrafia swoich ludzi kochac :1luvu:

Buziaczki dla przystojniaczka mruczacego :*:*:*:*

Obrazek

Kociara82

Post » Śro kwi 27, 2011 11:10 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Zdjęcia, zdjęcia! mam do tego kota straszny sentyment :1luvu: gdyby Kasia się nie zgłosiła, to by zapewne u nas został :lol: :1luvu: Zawsze marzyłam o srebrnym marmurku :crying:

Muszę kiedyś wpaść w odwiedziny :piwa:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro kwi 27, 2011 23:47 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

zapraszamy pojedynczo lub grupowo,na odwiedziny.to kocie nasienie nie boi sie obcych po 5 minutach robi popisu na środku pokoju i ślizga się na grzbiecie i jeździ tak po pokoju i gaworzy.taki świr z niego jakich mało.a jak wracamy wieczorem z młodym do domu to kot lata po ścianach,bo ludziska wrócili a kot tak się stęsknił i wszystkiego pilnował,żeby pies był grzeczny i żeby jedzenie było zjedzone,no i żeby ptaszyska za oknem nie srały na parapety.i tak to wszystko opowiada i ociera się i upomina o baranki.a kobitki nauczyłam Piracika robić baranki i podkładać główkę do całowania na komendę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mówię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Piracik główka i on daje główkę na boczek i podkłada do całowania.i co drogie panie na to!!!!!????? 8) 8O
Obrazek

lara1974-34

Post » Czw kwi 28, 2011 11:23 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

:1luvu: :1luvu: :1luvu: niesamowity kocio :1luvu: :1luvu: :1luvu: z pewnoscia niepowtarzalny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cameo, nie dziwie sie, ze masz do niego sentyment :) Widzialam, jak bylas z nim u Justy, ze darzysz go szczegolnymi wzgledami :)
Ja tez chetnie zobaczylabym nowe fotki slodziaka :1luvu: :1luvu:
tej twojej kochanej psiej mordki tez :1luvu:

poki co lapeczka kochanym potworkom :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pt kwi 29, 2011 10:18 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Zapraszam na bazarek czekoladowy, z którego dochód przeznaczony będzie na moje leczenie :) :arrow: viewtopic.php?f=20&t=127145&start=0
Jak wiecie, z powodu Fiv+ często łapię jakieś infekcje, zwłaszcza oczu. Leczenie kosztuje niestety, a moja opiekunka nie śpi na forsie, więc skąd ma ją wziąć? :roll:
Dlatego ciocia chrzestna zrobiła dla mnie ten bazarek, żeby choć trochę wesprzeć moje leczenie :ok: Pomożecie?
Maniuś konferansjer

Kociara82

Post » Pt cze 17, 2011 17:00 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

a tu znow cisza... :roll:

Kociara82

Post » Czw wrz 15, 2011 7:33 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

witamy wszystkich piracińskich przyjaciół.bardzo dawno nas tu nie było,ale masa obowiązków i praca.mamy się wszyscy dobrze,sytuacja się unormowała i już nikt nie pamięta o trudnym okresie.zwierzaki piękne i zdrowiutkie.Piracińki jest pięknym kocurem,któremu pyszczek się nie zamyka.gada ciągle a jak wracam po 12 godzinach z pracy dostaję burę za taki długi pobyt poza domem.opowiada chłopak co robił i co robiła Lara,biega dumny po mieszkaniu w podniesionym ogonem i nawija,jak dzielnie pilnował psa,żeby był grzeczny,że zjadł już wszystkie muchy i komary.potem zaczyna się mruczenie i stękanie połączone z kulaniem swego tygrysiego ciałka po podłodze.oczywiście nie ma co liczyć na spokojne wypoczywanie po pracy,bo trzeba kota wymiętolić wycałować i ponosić na rękach koniecznie brzuchem do góry.dostaję wtedy od Piracińskiego 100000000 buziaków w czoło,i policzki,do tego ocieractwo i koniecznie barankowanie tak mocne że kiedyś będę mieć siniaka.to mądry i wspaniały kot,który bardzo mocno pokazuje swoją miłość i przyjaźń.uwielbia mojego syna no i Lariskę.ciągle się z nią gdzieś całuje i ociera.oczywiście mamy nowe fotki,ale z tego ze byłam tu dawno nawet zapomniałam jak sie je tu wkłada,wybaczcie popracuję nad tym.powiem wam że miałam ostatnio diabelski plan-CHYBA CHCEMY Z SYNEM JESZCZE JEDNEGO KOTA!!!!!!!!!!!!!wiem co powiecie że to świetny pomysł,ale to poważna decyzja i odpowiedzialność.więc musi to w nas dojrzeć,ale rozglądamy się uważnie.pozdrawiamy wszystkich Piracich przyjaciół i ciotki.wielkie całusy i podziękowania za tak wspaniałego kota jaki jest Piraciński-miauczyński dla Kamili.
Obrazek

lara1974-34

Post » Czw wrz 15, 2011 7:38 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Miło Cię znowu widzieć.
Super, że wszystko się poukładało. Teraz już tylko będzie lepiej. :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw wrz 15, 2011 9:05 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

taką mamy nadzieję,ale teraz tylko do przodu,no i namiętnie szukamy kota drugiego.mamy na oku Żyrafkę ma swój prolilek tu.to piękna drobna szylkretka.zakochałam się :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

lara1974-34

[poprzednia][następna]