Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:boszszsz, ale tu się wariactwa wyprawiają
Gorzej, istnia Sodomia z Gomorią, bo Adriana nawet się chce rozmnażać
pseudohodowla![]()
![]()
![]()
lecę wątek na KŁ zakładać
A nie lepiej od razu umówić na sterylkę
Moderator: Estraven
Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:boszszsz, ale tu się wariactwa wyprawiają
pseudohodowla![]()
![]()
![]()
Femka pisze:mimw pisze:Ja sobie obiecuję, że wezmę się za naukę i nic![]()
Siedzę i doczytuję co piszecie![]()
A później będę się wściekać, że sobie po mnie ćwiczeniowcy jeżdżą, bo nie umiem, albo kolokwium nie zaliczę
mimw, Ty się nic nie stresuj, nie masz weny do nauki, odpuść, bo i tak nic z tego nie będzie, a tylko stresu się nabawisz. Jak będzie TEN moment, zobaczysz, jakiego kopa dostaniesz.
mimw pisze:No i przerażają mnie perspektywy co dalej, czyli szukanie pracy, gdy już pożegnam się ze studiami![]()
skaskaNH pisze:Khem, khem... i pewnie doczytałaś?Adrianapl pisze:ekhem ekhem... dojechalam do domu
skaskaNH pisze:mimw pisze:No i przerażają mnie perspektywy co dalej, czyli szukanie pracy, gdy już pożegnam się ze studiami![]()
Szczerze mówiąc to nawet nie wiem, co sensownego napisać, mnie też ta perspektywa przreżała, najbardziej bałam się tego, że będę tak miesiącami szukać, a każdy kolejny miesiąc będzie mnie coraz bardziej dołował.
Wbrew swoim obawom znalazłam pracę jeszcze w czasie studiów - to (+inne problemy życiowe) zaowocowało przełożeniem obrony mgr o 3 lata. Na początku wydawało mi się, że ta praca da mi duże możliwości i perspektywy, teraz widzę, że jest stagnacja, nie ma szans na dalszy rozwój, na lepsze wynagrodzenie i na awans. Z drugiej strony - mam trochę wolnego czasu dla siebie.
No to pomarudziłam sobie... Morał jednak chyba z tego taki, że nigdy nie wiadomo, na co się w życiu trafi
Lemoniada pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:boszszsz, ale tu się wariactwa wyprawiają
pseudohodowla![]()
![]()
![]()
A nie lepiej od razu umówić na sterylkę

Adrianapl pisze:
ja bardzo przepraszam:![]()
ale
po pierwsze: mam rodowod
po drugie: rujki ciche i bez podsikiwania po katach
po trzecie: potomstwo nie zostanie wyrzucone na ulice i dostanie u mnie domek staly
czy zakwalifikuje sie do "nie-sterylizowania"![]()
zlitujcie sie nade mna![]()
![]()
Adrianapl pisze:ja bardzo przepraszam:![]()
ale
po trzecie: potomstwo nie zostanie wyrzucone na ulice i dostanie u mnie domek staly
![]()
skaskaNH pisze:Adrianapl pisze:
ja bardzo przepraszam:![]()
ale
![]()
![]()
![]()
W tej sytuacji myślę, że można rozważyć niepoddawanie Szanownej Koleżanki sterylce![]()
A, zara, zara, moment, a hodowla zarejestrowana?
Monostra pisze:Adrianapl pisze:ja bardzo przepraszam:![]()
ale
![]()
Rodowód to za małoA licencja hodowlana gdzie?

Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5 i 11 gości