Tesinko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczka78 pisze:bubor pisze:A co tu tak cichutko ?...............
Mruczka78 ma doła.
Witaj Buborkububor pisze:Mruczka78 pisze:bubor pisze:A co tu tak cichutko ?...............
Mruczka78 ma doła.
Może nie jest aż tak źle ?![]()
Wygłaskaj pannicę w momi imieniu
Mruczka78 pisze:Witaj Buborkububor pisze:Mruczka78 pisze:bubor pisze:A co tu tak cichutko ?...............
Mruczka78 ma doła.
Wygłaskaj pannicę w momi imieniu. Jest bardzo źle
.....
Tesie wygłaskam napewno teraz się gdzieś zagrzebała i śpi nawet nie wiem gdzie
jest.
Wiesz to nie burza.... to załamanie nerwowe a słońce .....już rzadko kiedy pojawia się w moim życiububor pisze:Mruczka78 pisze:Witaj Buborkububor pisze:Mruczka78 pisze:bubor pisze:A co tu tak cichutko ?...............
Mruczka78 ma doła.
.....
jest.
Wiesz Mruczko "nawet po najstraszniejszej burzy i tak w końcu powraca słońce ". Moje panny też właśnie zaliczają popołudniową drzemke
Mruczka78 pisze:Wiesz to nie burza.... to załamanie nerwowe a słońce .....już rzadko kiedy pojawia się w moim życiububor pisze:Mruczka78 pisze:Witaj Buborkububor pisze:Mruczka78 pisze:bubor pisze:A co tu tak cichutko ?...............
Mruczka78 ma doła.
.....
jest.
Wiesz Mruczko "nawet po najstraszniejszej burzy i tak w końcu powraca słońce ". Moje panny też właśnie zaliczają popołudniową drzemke
. Takie ono do niczego....
Wszyscy wiecznie mi mówią,że wymyślambubor pisze:Mruczka78 pisze:Wiesz to nie burza.... to załamanie nerwowe a słońce .....już rzadko kiedy pojawia się w moim życiububor pisze:Mruczka78 pisze:Witaj Buborkububor pisze:Mruczka78 pisze:bubor pisze:A co tu tak cichutko ?...............
Mruczka78 ma doła.
.....
jest.
. Takie ono do niczego....
Ale wymyślasz Mruczko, wiele osób będąc w ciężkich chwilach mogłoby zapewne powiedzieć podobnie ja też
.
Wracaj do formy Mruczko i podeślij jakieś śliczne Tesiowe zdjątko
Mruczka78 pisze:Dziękuje , że jesteś .....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 34 gości