Moderator: Estraven
Paulaaa pisze:co tam nowego z raniszona?
tosiula pisze:gdzie biegacie?
Toril
MarciaMuuu pisze:Cześć Wyścigowcy
kothka pisze:Cześć chłopaki
O której zrobiliście pobudke przedweekendową?
Ja jak zwykle zaspałem...
Romek
talaaa pisze:bry bry Mereth, Zorro i Pulpetto!
jak tam nasi bracia wyścigowcy?
bo to co my robiliśmy w nocy dla Duzej jest zagadką![]()
bo spała i nic nie było wstanie jej obudzić...
Z&K
Mereth pisze:Na samą myśl, że będę bez nich 3 dni, toSkarby kochane, ale nie zawiozę ich ze sobą, nie mam tam warunków, a przede wszystkim po co ich stresować, bo Tomek chciał wziąć ich ze sobą na weekend do Płocka.
Więc przywitam się dopiero w niedzielę tutaj, no a chłopaki będą budzić Dużego![]()
kalair pisze:Mereth pisze:Na samą myśl, że będę bez nich 3 dni, toSkarby kochane, ale nie zawiozę ich ze sobą, nie mam tam warunków, a przede wszystkim po co ich stresować, bo Tomek chciał wziąć ich ze sobą na weekend do Płocka.
Więc przywitam się dopiero w niedzielę tutaj, no a chłopaki będą budzić Dużego![]()
Ojej..trzy dni? Też na samą myśl już bym się strasznie stresowała..Nie wyobrażam sobie.. Moje słoneczka..Na cały dzień gdzieś jadę, i już się martwię o Kretusie..![]()
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Na samą myśl, że będę bez nich 3 dni, toSkarby kochane, ale nie zawiozę ich ze sobą, nie mam tam warunków, a przede wszystkim po co ich stresować, bo Tomek chciał wziąć ich ze sobą na weekend do Płocka.
Ojej..trzy dni? Też na samą myśl już bym się strasznie stresowała..Nie wyobrażam sobie.. Moje słoneczka..Na cały dzień gdzieś jadę, i już się martwię o Kretusie..![]()
Co zrobićZatęsknię się....oni pewnie też
kothka pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Na samą myśl, że będę bez nich 3 dni, toSkarby kochane, ale nie zawiozę ich ze sobą, nie mam tam warunków, a przede wszystkim po co ich stresować, bo Tomek chciał wziąć ich ze sobą na weekend do Płocka.
Co zrobićZatęsknię się....oni pewnie też
Nic im nie będzieMają swoje towarzystwo
A jak wrócisz to będą mooocno stęsknione
Romek naszych kilkudniowych nieobecności nawet nie zauważałBo miał kota do towarzystwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości