ja za pączkami nie przepadam, więc mnie nie kuszą, ale muszę je skądś tżowi wytrzasnąć

Moderator: Estraven
Kicorek pisze:Znajomi ostatnio namawiali mnie na wyjazd do Poznania na wystawę, ale po 4 tygodniach to tymi pączkami można będzie co najwyżej kogoś zabić
Dorota pisze:Kicorek pisze:Znajomi ostatnio namawiali mnie na wyjazd do Poznania na wystawę, ale po 4 tygodniach to tymi pączkami można będzie co najwyżej kogoś zabić
E tam!
Rozmoczy sie w herbacie czy mleku
czarna.wdowa pisze:Dorota pisze:Kicorek pisze:Znajomi ostatnio namawiali mnie na wyjazd do Poznania na wystawę, ale po 4 tygodniach to tymi pączkami można będzie co najwyżej kogoś zabić
E tam!
Podobno można zamrozić
]kalair pisze:czarna.wdowa pisze:Dorota pisze:Kicorek pisze:Znajomi ostatnio namawiali mnie na wyjazd do Poznania na wystawę, ale po 4 tygodniach to tymi pączkami można będzie co najwyżej kogoś zabić
E tam!
Podobno można zamrozić
Zgadza się! Ale wiesz, jak zamrożonym można oberwać!?![]()
Hannah12 pisze:A ja też nie zjadłam pączka. Jak jestem dumna z siebie.
Maiłam Bardzo Ważne Posiedzenie i były pączki i tory wszyscy, no prawie wszyscy na około zjadali się a ja twardo nie. Uff udało się.
kalair pisze:Hannah12 pisze:A ja też nie zjadłam pączka. Jak jestem dumna z siebie.
Maiłam Bardzo Ważne Posiedzenie i były pączki i tory wszyscy, no prawie wszyscy na około zjadali się a ja twardo nie. Uff udało się.
No to gratuluję silnej woli!![]()
Ja też nie jadam pączków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 901 gości